Kis állatok – Memória játék – Memo Small animals – DJ08254

4 360 Ft

Cikkszám: 3070900082540 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco márka a játékok terén a megbízhatóságot és a minőséget képviseli. Az általuk készített képmegfigyelő és memóriajáték olyan szórakozást nyújt, amely fejleszti a gyerekek megfigyelőképességét és memóriáját. A játék szép állatokkal van illusztrálva, ami még érdekesebbé teszi a játékot. A játékban több játékos is játszhat, így nem csak szórakoztató, de közösségi élményt is nyújt. Az ajánlott életkor 4 éves kortól kezdődik, így a kisebb gyerekek is könnyen játszhatnak vele. Az a játékos nyer, aki a legtöbb állatpárt megtalálja. A játék időtartama változó, attól függően, hogy hány állatpárt találnak meg a játékosok. A játék kocka alakú dobozban van, amely zsinórral van kiegészítve. Ez azt jelenti, hogy könnyen hordozható, és bárhová magunkkal vihetjük. A Djeco képmegfigyelő és memóriajátéka elnyerte a Superproduct díjat is, ami tovább növeli a játék minőségi és megbízhatósági szintjét. Ha szeretnél olyan játékot, amely szórakoztató és fejlesztő is, akkor a Djeco képmegfigyelő és memóriajátéka lesz a tökéletes választás. Ne habozz, vásárold meg most és élvezd a játék nyújtotta szórakozást és fejlődést!

Gyakori kérdések

Ár a Kis állatok – Memória játék – Memo Small animals – DJ08254 lhaj 4360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Figyelem, emlékezet - Hasonló termékek: Vegyél fel! – Megfigyelést- összehasonlítást fejlesztő játék – Pick me up – DJ08534, Tapikékoi – Figyelem fejlesztő társasjáték – Tapikékoi – Djeco – DJ08542, Katudi – Kifejező képesség fejlesztő játék – Katudi – Djeco – DJ08535, Tip Top Clap kártyajáték / cselekvés,memória / – Djeco