Tapikékoi – Figyelem fejlesztő társasjáték – Tapikékoi – Djeco – DJ08542

5 590 Ft

Cikkszám: 3070900085428 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Kapjuk el a tolvajokat! A család békésen alszik, ám, amikor felébrednek, észreveszik, hogy eltűnt néhány holmi a lakásból. Találjátok ki, mely tárgyak hiányoznak! Egy memóriajáték a hagyományosnál kicsit izgalmasabb köntösben. A Tapikékoi egy izgalmas és fejlesztő társasjáték, amelyet a Djeco készített. A játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakozást nyújt, és 2-4 játékos játszhat egyszerre. Az ajánlott életkor 5 éves kortól kezdődik, és a játékidő körülbelül 20 perc. A játék története elég egyszerű: egy család alszik, amikor hirtelen észreveszik, hogy néhány holmi eltűnt a lakásból. A játékosoknak fel kell készülniük arra, hogy kitalálják, mely tárgyak hiányoznak a lakásból. Ez egy memóriajáték, de sokkal izgalmasabb, mint amilyennek elsőre gondolnánk. A játékmenet nagyon egyszerű. A játékosok fel kell készülniük arra, hogy megfigyeljék a lakás minden részletét, hogy emlékezzenek arra, mely tárgyak voltak jelen a kezdetektől, és melyek tűntek el. A játék nagyon jól fejleszti a memóriát és a megfigyelő képességet. A tapikékoik elnyerte a Prix du Jouet 2019 díjat, amely a legjobb játékot díjazza az évben. Ez csak megerősíti, hogy a játék nem csak szórakoztató, de nagyon értékes is. A játék összes darabja nagyon szépen kidolgozott, és a játékosok könnyen elképzelhetik magukat a lakásban. Az egész játék nagyon sokszínű, és a játékosoknak mindig van valami, amire figyelniük kell. Ha a társasjátékok szerelmese vagy, akkor biztosan szeretni fogod a Tapikékoi-t. Ez a játék nem csak szórakoztató, de nagyon értékes is, hiszen nagyon jól fejleszti a memóriát és a megfigyelő képességet. Vásárold meg most, és élvezd az izgalmas játékmenetet a családdal és barátaiddal!

Gyakori kérdések

Ár a Tapikékoi – Figyelem fejlesztő társasjáték – Tapikékoi – Djeco – DJ08542 lhaj 5590 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Figyelem, emlékezet - Hasonló termékek: Szörnyecskék – Memória játék – Sweet monster – DJ08545, Állatos memória lottó – Memória játék – Mémo loto shop – DJ08537, Tip Top Clap kártyajáték / cselekvés,memória / – Djeco, Katudi – Kifejező képesség fejlesztő játék – Katudi – Djeco – DJ08535