Max és társai – Réteg puzzle – Max & Co – DJ01476

2 590 Ft

Cikkszám: 3070900014763 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A francia Djeco márka szokatlan, fából készült Max & Co puzzle-ja. Ez a meglepő gyermekpuzzle három puzzle-darabból áll, amelyek rétegesen helyezkednek el a keretben. A képen egy kis fióka látható. Ezen felül a gyerekek három puzzle-darabot helyezhetnek el, amelyek minden alkalommal egy kicsit nagyobbak lesznek. Minden egyes kirakósdarabon keresztül az előző réteg egy része látható; a macska golyója a katicabogár egy része, a katicabogár szája pedig a varjú csőre. Anyag: – FSC tanúsítvánnyal rendelkező fa. Max és társai – Réteg puzzle – Max & Co – DJ01476 egy fantasztikus játék, amely segíti a gyerekek finommotorikus készségeinek fejlesztését és azok vizuális érzékelését. A háromrétegű puzzle különlegessége, hogy minden darabja egyre nagyobb, így a gyerekek fokozatosan fejleszthetik a kézügyességüket, miközben élvezik a játékot. A puzzle-t egy aranyos kis fióka képe díszíti, amelyet a gyerekek körében nagyon kedvelnek. A puzzle élénk színekkel rendelkezik, így a gyerekek vizuálisan stimuláltak lesznek, és nagy örömmel játszanak vele. A játékot egy dobozban szállítjuk, így kiváló ajándék lehet születésnapra vagy bármely más alkalomra. A puzzle minőségi, FSCŽ tanúsítvánnyal rendelkező fából készült, így biztosak lehetünk abban, hogy környezetbarát terméket vásároltunk. Az ajánlott korosztály 12 hónapos kortól kezdődik, így azoknak a kisgyerekeknek is ideális választás, akik még csak most kezdenek játszani. A játék időtartama annyira változatos lehet, amennyire csak a gyerekek kívánják, hiszen a puzzle mindig újabb és újabb kihívásokat rejt magában. Max és társai – Réteg puzzle – Max & Co – DJ01476 számos díjat nyert az elmúlt évek során, amelyek bizonyítják azoknak a szülőknek, akik még nem ismerik a játékot, hogy valóban érdemes megvásárolni. A játék garantáltan órákig lefoglalja a kicsiket és segít abban, hogy fejlődjenek. Ne habozz, vásárold meg még ma a Max és társai – Réteg puzzle-t, és add a gyerekek kezébe a legjobb ajándékot!

Gyakori kérdések

Ár a Max és társai – Réteg puzzle – Max & Co – DJ01476 lhaj 2590 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Érzékelés, észlelés - Hasonló termékek: Fagyizó – Zenélő ékszerdoboz – Ice cream shop – DJ06088, Bendzsó – Gyermek hangszer – Banjo – DJ06032, Max és társai – Réteg puzzle – Max & Co – DJ01476, Bébi gyűrű – Bébi csörgő – BabyRing – DJ06135