Nyomkövető művész – Rajzolást segítő szett – Tracing is an art – DJ09289

7 390 Ft

Cikkszám: 3070900092891 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Rajzolási tevékenység – a gyerekek harminc karaktert rajzolhatnak ceruzával, kiszínezhetik és színpadra állíthatják őket a megadott jelenetekben. Ez a körberajzolást igazi művészetté teszi! A Nyomkövető művész – Rajzolást segítő szett a Djeco kiváló minőségű terméke, amely garantáltan leköt minden 3 éves és idősebb gyermeket. Ez a rajzolási tevékenység megmutatja hatékonyan, hogyan lehet a nyomkövetést a művészet egyik formájává változtatni. A játék tartalma 12 illusztrált pauszpapírlap (28 x 21 cm), 15 pauszkártya (10 x 7 cm), 1 ceruza radírral, 4 filctoll (sárga, rózsaszín, zöld és kék) és 1 lépésről-lépésre útmutató. A Nyomkövető művész – Rajzolást segítő szett rendkívül könnyen használható és utánozható figurákat tartalmaz, amelyeket a gyermekek könnyen megrajzolhatnak és kiszínezhetnek. Ez a nagyszerű tevékenység nem csak kreativitást és fantáziát fejleszt, hanem a finom motoros készségeket is, ami fontos a kisgyermekek számára. Az illusztrált pauszpapírlapok és pauszkártyák kiváló minőségűek, és tökéletesen alkalmasak a rajzoláshoz és színezéshez. A lépésről-lépésre útmutató segítségével a gyermekek könnyen megtanulják a nyomkövetés művészetét, és még több kreatív ötletet szerezhetnek a rajzoláshoz. Ha szeretnél egy nagyszerű és interaktív játékot ajándékozni a gyermekeidnek, akkor a Nyomkövető művész – Rajzolást segítő szett tökéletes választás. Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a finom motoros készségeket és növeli a kreativitást is. Ne habozz, vásárold meg még ma a Djeco Nyomkövető művész – Rajzolást segítő szettjét, és segítsd a gyermekeidet abban, hogy a nyomkövetés művészetté váljon!

Gyakori kérdések

Ár a Nyomkövető művész – Rajzolást segítő szett – Tracing is an art – DJ09289 lhaj 7390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Kislány az állatok között – Képalkotás ujjfestéssel – Touch and paint! – DJ09898, Fa gyöngyök kis állatokkal – Ékszerkészítő – Wooden beads, Small animals – Djeco, Bírkozó kulcstartók – Varázslatos zsugor műanyag – Wrestler keyring – DJ09486, Az igazi hétvégi divat – Himző és díszítő készlet – Fashion week – Djeco