Ovis Mackó egy éve – Óriás puzzle 24 db-os – The year – Djeco

6 130 Ft

Cikkszám: 3070900070165 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Ismerd meg ezzel a kirakóval az évszakokat, és eseményeit! Ovis Mackó egy éve – Óriás puzzle 24 db-os – The year – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Ovis Mackó egy éve – Óriás puzzle 24 db-os – The year – Djeco lhaj 6130 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Készségfejlesztő játék gyerekeknek - Hasonló termékek: Hörcsög az útvesztőben – Gophers Maze – Brainy Band, Bújócska – Képalkotás ragasztással – Hide and seek – DJ09876, Csillogó állatok – Csillogó mozaikkép készítő – Oaxacan – DJ08891, Szuper Bogárnézegető