Űrbéli kaleidoszkóp – Csináld magad – Space immersion – DJ07922

6 130 Ft

Cikkszám: 3070900079229 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Készíts egyedi kaleidoszkópot. A Djeco űr témájú kreatív szettjével saját kedvedre formálhatod és variálhatod, tetszésed szerint alakíthatod ezt a különleges optikai játék, ami minden gyerek nagy kedvence. Az elkészítéshez minden szükséges eszközt megtalálsz a dobozban. A kaleidoszkóp hossza 20 cm. A Djeco űrbéli kaleidoszkóp készítő szett lehetővé teszi, hogy saját egyedi játékot készíts. A készletben minden szükséges eszközt megtalálsz ahhoz, hogy elkészítsd a kaleidoszkópodat és élvezd az optikai játék élményét. A Djeco márka minőségi termékei közé tartozik, amelyek hozzájárulnak a gyerekek kreativitásának és fantáziájának fejlődéséhez. A kaleidoszkóp hossza 20 cm, így könnyen elfér a kezedben és könnyen használható. A készletben található alkatrészek könnyen összeszerelhetők, így már rövid időn belül élvezheted a játékot. A kaleidoszkóp egy nagyszerű ajándék lehet bármelyik gyereknek, aki szereti az optikai játékokat és szeret kreatívan alkotni. A játékhoz csak egy kis kreativitásra és kézügyességre van szükség, így akár egyedül, akár barátaiddal együtt élvezheted a kaleidoszkóp varázslatos világát. A termék ajánlott életkor 7 éves kortól, és egy vagy több játékos számára alkalmas. A játékidőtől függően a játék időtartama változhat, de a kaleidoszkóp mindig egy izgalmas és szórakoztató játékélményt kínál. Az űrbéli kaleidoszkóp egy fantasztikus kiegészítője lehet bármelyik gyerek játékszekrényének. A Djeco minőségi termékei között megtalálható ez a nagyszerű játék, amely hozzájárul a gyerekek kreativitásának és kézügyességének fejlődéséhez. A játék megszerzése könnyű, a Djeco cikkszám: DJ07922. Vásárold meg ma és élvezd a kaleidoszkóp varázslatos világát!

Gyakori kérdések

Ár a Űrbéli kaleidoszkóp – Csináld magad – Space immersion – DJ07922 lhaj 6130 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Parti, Szülinapi Kellékek - Hasonló termékek: Élet a tanyán – Csináld magad – Farm – DJ08000, Babaház – Csináld magad – Doll’s house – DJ08005, Élet a szavannán – Csináld magad – Savanna – DJ08003, Sabina dupla jegyzetfüzete – 2xA/6 Jegyzet füzet – Sabina little notebooks – Djeco – DD03599