Steve varázs tolla – Írószer – Steve magic pen – DD03768

930 Ft

Cikkszám: 3070900037687 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Steve varázstoll láthatatlan tintával tökéletes titkos üzenetek írására. A Djeco Steve varázstollja egy fantasztikus írószer, amelynek segítségével titkos üzeneteket írhatsz barátaidnak és családtagjaidnak. A toll láthatatlan tintával van ellátva, ami csak félhomályban és sötétben látható. A toll kupakjában található UV-lámpa segítségével láthatóvá válnak a rejtett üzenetek, amelynek be- és kikapcsoló gombja is található a kupakon. A játék lényege, hogy az írott üzenetek csak akkor láthatóak, ha a UV-lámpát megfelelően használjuk. Ezért a játékot 6 éves kortól ajánljuk, mivel a fiatalabb gyerekek még nem biztos, hogy megértik a játék lényegét, és nem tudják, hogyan kell helyesen használni a tollat. A Steve varázstollal egyedül vagy többen is játszhatnak, így tökéletes választás lehet baráti összejövetelekre vagy gyerekbulikra. A játékidőt pedig úgy alakíthatod, ahogy szeretnéd, hiszen a játék addig tart, amíg az emberek üzeneteket írnak és olvasnak egymásnak. A Djeco márka az egyik legkedveltebb játékgyártó cég a világon, és ez nem véletlen. Termékeik kiváló minőségűek, és a gyerekek számára fejlesztő hatásúak. A Steve varázstoll pedig nemcsak szórakoztató játék, hanem kreativitásra és kommunikációs készségekre is ösztönöz. A Steve varázstoll több díjat is elnyert, amelyek között megtalálható az Év Játéka és a Gyerekek Kedvence díj is. Ez is bizonyítja, hogy a Djeco termékei magas minőségűek és a gyerekek kedvencei. Ha szeretnéd, hogy a gyermeked vagy a barátaid kreatívabbak legyenek, és jól szórakozzanak, akkor a Djeco Steve varázstollja a tökéletes választás. Vegyél egyet még ma, és élvezd a rejtélyes és izgalmas játékot!

Gyakori kérdések

Ár a Steve varázs tolla – Írószer – Steve magic pen – DD03768 lhaj 930 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Erdei állakák – Origami – Animals – Djeco, Fa öltöztető – Arbra doudou – Djeco, Zselés mini toll készlet – 10 cukorkás színben – 10 mini candy gel pens – DD03786, Az elbűvölő kislány – Képalkotás – Spellbound – Djeco