T.I.M.E Stories társasjáték: Lumen Fidei kiegészítő

4 213 Ft

Cikkszám: 5999556752837 Kategória:
Mark: Asmodee

Leírás

Utazz vissza a 15. századi spanyolországba! Szerezzetek meg egy ereklyét a sötét középkorból! A játékhoz szükség van a T.I.M.E Stories alapdobozra! A T.I.M.E. Stories Lumen Fidei kiegészítője egy izgalmas utazásba kalauzol minket vissza Spanyolországba, a 15. századba. A játék során a játékosoknak egy fontos küldetést kell teljesíteniük: el kell lopniuk egy értékes tárgyat az ügynökség számára. Ám nem minden az, aminek látszik, és hamar kiderül, hogy egy titokzatos kő és természetfeletti erők állnak az útjukban. Feladatuk, hogy fényt derítsenek az igazságra és épségben visszajuttassák a tárgyat az ügynökségnek. A játékban 2-4 játékos vehet részt, és a játék időtartama 60-90 perc. Az ajánlott életkor pedig 12 évestől ajánlott. A T.I.M.E. Stories Lumen Fidei kiegészítője számos díjat nyert már, és nem véletlenül. Az izgalmas történet és a sokszínű játékmenet garantáltan leköt minden játékost. A játék során rengeteg kihívással és csavarokkal teli fordulatokkal találkozhatunk, amelyek folyamatosan tartják fent az érdeklődésünket. Ha szereted az izgalmas kalandokat és a rejtélyeket, akkor ez a játék neked szól! Csapatodnak keményen kell dolgoznia, hogy eljussatok a célhoz, és közben rengeteg érdekes dolgot megtudhattok a spanyol történelemről is. Vásárold meg most a T.I.M.E. Stories Lumen Fidei kiegészítőt, és éld át az izgalmas kalandokat Spanyolországban!

Gyakori kérdések

Ár a T.I.M.E Stories társasjáték: Lumen Fidei kiegészítő lhaj 4213 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Plüssmesék kooperatív társasjáték, ABC Dring – Társasjáték szókincsfejlesztő szinonimakereső – Djeco, Stone Age Junior társasjáték, Munchkin Cthulhu társasjáték