T.I.M.E. Stories társasjáték

14 390 Ft

Cikkszám: 3558380059370 Kategóriák: ,
Mark: Gémklub

Leírás

A T.I.M.E Stories egy olyan narratív kalandjáték, ahol a különböző helyszíneket és világokat kártyapaklikon keresztül fedezzük fel. Minden játékos a választott karakterének tulajdonságait és jellemzőit felhasználva, szabadon hozzátehet a történet alakulásához. T.I.M.E. Stories társasjáték Eljött az az idő, amikor már nem szimplán utazgatunk az időben, hanem küldetésünk is van. Ez pedig nem más, minthogy megakadályozzuk az időbeli hibák és paradoxonok létrejöttét és ezáltal megvédjük univerzumainkat.A T.I.M.E Stories egy egészen új oldalról közelíti meg és vegyíti a szerepjátékot és a kalandjátékot. Kiváló játék otthon a családdal vagy akár egy partizós estén a barátokkal is.A T.I.M.E. Stories egy izgalmas kooperatív társasjáték, amelyben a játékosok egy fantasztikus kalandban vehetnek részt. A játék során a játékosoknak különböző kihívásokkal kell szembenézniük, mint például feladványokkal, harcokkal, vagy kemény döntésekkel. A játékosok a történet helyszínein és jelenetein keresztül élhetik át a kalandot, amelyek lenyűgöző látványos panorámaképekkel vannak illusztrálva. A játékosok interakcióba léphetnek a megjelenő szereplőkkel, tárgyakat vehetnek fel, és a helyszíneket kedvük szerint bejárhatják. A T.I.M.E. Stories alapdoboz egy teljes kalandot tartalmaz, amely egy olyan keretrendszert is biztosít, amelynek segítségével a kiegészítőkben megtalálható kerek, egész történetek is mind lejátszhatók. A játékot minimum két, maximum öt játékos játszhatja, és ajánlott korosztály 12 éves kortól. A játékidő általában 2-4 óra. A T.I.M.E. Stories számos elismerést kapott, többek között megnyerte a 2016-os UK Games Expo Best General Game kategóriát, valamint jelölve lett a 2016-os Kennerspiel des Jahres, az 2016-os International Gamers Award – General Strategy: Multi-player és az 2016-os As d’Or – Jeu de l’Année Expert kategóriákban. Ha szeretsz izgalmas kalandokban részt venni, akkor a T.I.M.E. Stories társasjáték neked való. Próbáld ki, és éld át a fantasztikus kalandot barátaiddal együtt! Letölthető magyar szabályokért kattints a megadott linkre.

Gyakori kérdések

Ár a T.I.M.E. Stories társasjáték lhaj 14390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Vigyázz 6 kártyajáték – Piatnik, Café társasjáték, Mesék összeérése, 54 db-os megfigyelő puzzle – Tales – 54pcs – Djeco, Scythe promó kártyacsomag 5.

Társasjátékok - Hasonló termékek: Halász kacsák – Horgászos játék – Fishing ducks – DJ02114, The Isle of Cats: Boat pack (Macskák szigete: Hajócsomag) (angol), Oktatójáték Ismerkedem a Színekkel Peppa Pig Educa ábrákkal és színekkel 42 darabos, Dohány játék Játszva tanulni Sajtverseny és Maci a gyümölcsösben 619-3