Halász kacsák – Horgászos játék – Fishing ducks – DJ02114

9 890 Ft

Cikkszám: 3070900021143 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco márka a gyermekek szórakoztatása és fejlesztése céljából állítja elő minőségi játékait. A Horgászos játék kiváló választás egy esős déluán játékos eltörltésére. A játék 5 gumikacsából áll, melyek különböző fejfedőket viselnek. A kacsákat egy halászbot segítségével kell kifogni a vízből. A kacsák alján található számok 1-től 3-ig terjednek, így pontokat lehet szerezni, ha kifogunk egy kacsát. A játékhoz két halászbot tartozik, így két gyermek is játszhat egyszerre. Az ajánlott életkor a játékhoz +2 éves kortól, így akár a legkisebbek is élvezhetik a játékot. A kacsák 9 cm-esek, a halászbotok pedig 29.5 cm hosszúak, így a játék méretei is ideálisak a kisgyermekek számára. A Fishing Game kiváló választás a csemetéknek, hiszen nem csak szórakozást biztosít, de fejleszti a kicsik kézügyességét és koordinációját is. A Djeco márka számos díjat nyert játékaival, és a Fishing Game sem kivétel. A kiváló minőséget, a színes és vidám design-t, és a fejlesztő hatást mi sem bizonyítja jobban, mint a Djeco termékeinek hazai és nemzetközi sikerei. Vásárold meg a Pêche Aux Canards játékot most, és tedd boldoggá a kicsiket!

Gyakori kérdések

Ár a Halász kacsák – Horgászos játék – Fishing ducks – DJ02114 lhaj 9890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Ügyességi társasjátékok - Hasonló termékek: Egyensúlyozó város – Egyensúlyozó játék – Ze Stakaboom – DJ06438, Színes kacsák – Horgászós játék – Ducky Fishing ducks – DJ02116, Egyensúlyozó város – Egyensúlyozó játék – Ze Stakaboom – DJ06438, Gurul és borul – Dominós golyópálya 28 db-os – Zig & Go – 28 pcs – Djeco