Trónok Harca – A Sárkányok Anyja társasjáték kiegészítő

11 709 Ft

Cikkszám: 9789633951446 Kategória:

Leírás

Trónok Harca őrület! Az egyik legsikeresebb sorozat kiegészítője, a társasjátékhoz! Csapj le rá most! Trónok Harca – A Sárkányok Anyja társasjáték kiegészítő – A Sárkányok Anyja egy fantasztikus kiegészítő a Trónok harca társasjátéknak, mely bővíti a játékot a hatalmas Targaryen-házzal. Ez a család félelmetes sárkányaival minden rendelkezésükre álló fegyvert bevetve próbál átverekedni magát a Keskeny-tengeren, és hatalomra kerülni Westeros Vastrónján. A játékban lehetőséged van ravasz politikai manőverekkel vagy tűzzel-vassal kivívni magadnak a hatalmat. A kiegészítő sok új lehetőséget kínál, köztük a játszható Arryn-házat, egy nagy melléktáblát, benne Essos Szabad Városaival, egy semleges vazallusi rendszert, valamint a braavosi Vasbank és annak könyörtelen pénzkölcsönzőit. A játékban találhatsz új tengeri parancsjelzőket, Westeros kártyákat, valamint a vazallusi Ház kártyapaklit és a vazallus kezdőkártyákat. Összesen 45 műanyag egység és 3 műanyag sárkányegység található a játékban, melyek még izgalmasabbá teszik a játékmenetet. Az A Sárkányok Anyja kiegészítő akár nyolc játékos részére is játszható, így nagyobb társaságok számára is ideális. A játék ajánlott korosztálya pedig 14 éves kortól. A játékidő 120-240 perc, így rengeteg izgalmas órát tölthetsz el a barátaiddal vagy családoddal, miközben a Trónok harca világába kalandoztok. A Trónok Harca – A Sárkányok Anyja kiegészítő számos díjat nyert már, köztük a 2019-es Golden Geek Awards Best Board Game Expansion díját. Ha szereted a Trónok harca világát és a társasjátékokat, akkor ez a kiegészítő ideális választás számodra. Kelj útra a szél szárnyán és a tengeren, hogy meghódítsd, ami a tiéd! Vedd meg most a Trónok Harca – A Sárkányok Anyja kiegészítőt és élvezd a fantasztikus játékélményt az egész családdal vagy barátaiddal!

Gyakori kérdések

Ár a Trónok Harca – A Sárkányok Anyja társasjáték kiegészítő lhaj 11709 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: iKNOW kvízjáték – Tactic, Pandemic: Bevetésre készen kooperatív társasjáték, Rettegés Arkhamban társasjáték – Arkham Horror magyar kiadás, Erotica Exkluzív 1×55 lapos römikártya – Piatnik