Trópusi erdő – Festés, díszítés gyöngyfestékkel – Tropical forest – DJ08968

8 690 Ft

Cikkszám: 3070900089686 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Trópusi erdő – Festés, díszítés gyöngyfestékkel szett izgalmas és kreatív tevékenységet kínál a gyerekeknek. A játék során 3D-s festményeket hozhatnak létre, amelyek csillogó részletekkel gazdagodnak. A doboz tartalmaz 4 kitöltendő illusztrált táblát, 8 gyöngyházfényű festékszínt, 1 ecsetet és egy útmutató füzetet, amely lépésről lépésre segít a festésben. A tevékenység segíti a finommotoros képességek fejlődését és a kreativitás kibontakozását. A Trópusi erdő – Festés, díszítés gyöngyfestékkel szettet 5 éves kor felett ajánljuk, és akár több gyerek is játszhat vele egyszerre. A játék akár órákig is eltarthat, és garantáltan leköti a gyermekek figyelmét. Szerezd be most ezt a fantastikus szettet, és engedd szabadon a gyerekek képzeletét és kreativitását!

Gyakori kérdések

Ár a Trópusi erdő – Festés, díszítés gyöngyfestékkel – Tropical forest – DJ08968 lhaj 8690 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kreatív játékok - Hasonló termékek: Akvarell boksz – Művész készlet – Colourful Djeco – DJ09351, Élet a szavannán – Csináld magad – Savanna – DJ08003, Virág koszorúk – Képalkotás papírral – Floral wreaths – DJ09454, Pöttyös matricázó – Matrica szett – With coloured dots – DJ09044