Tündéri barátok – Tetoválás – Fairy friends – Djeco – DJ09599

1 760 Ft

Cikkszám: 3070900095991 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Két ív ideiglenes tetoválás Tündéri barátok témával a gyerekek örömére! A tetoválások előre kivágottak, így könnyen használhatóak: csak egy kis vizet kell felvinni rájuk. Műalkotások díszítésére is használhatók. Ezek a bőrgyógyászatilag tesztelt tetoválások szappannal és vízzel vagy enyhe sminklemosóval eltávolíthatók. Tartalom: A tetoválások a következő összetevőkből állnak: 2 ideiglenes tetoválási lap és 1 használati útmutató. Tervezte: Niark Alkalmas 3+ éves kortól Méretek Csomag 14 x 23cm A Djeco az egyik vezető márka a gyerekek játékai terén, és most bemutatunk nektek egy fantasztikus újdonságot: a Tündéri barátok tetoválás készletet! Az két ív ideiglenes tetoválás Tündéri barátok témával, amelyeket a gyerekek örömére terveztek. A tetoválások előre kivágottak, így a használatuk rendkívül egyszerű. Csak egy kis vizet kell rájuk kenni, és máris kész a varázslat! A gyerekek színes és vidám tetoválásokat készíthetnek maguknak, és még a műalkotásaikat is díszíthetik velük. A Tündéri barátok tetoválások bőrgyógyászatilag teszteltek, és szappannal és vízzel vagy enyhe sminklemosóval könnyedén eltávolíthatók. Tehát a szülőknek sem kell aggódniuk az egészségügyi kockázatok miatt, és a gyerekek akár maguk is eltávolíthatják a tetoválásokat. A csomag tartalmazza a tetoválásokat, amelyek 2 ideiglenes tetoválási lapból és 1 használati útmutatóból állnak. A Tündéri barátok tetoválás készlet Niark által tervezett és alkalmas 3 éves kor felett. A Tündéri barátok tetoválás készlet méretei 14 x 23 cm, és a Djeco cikkszáma DJ09599. Ez a játék nagyszerű ajándék lehet bármelyik kisgyereknek, hiszen szórakoztató és kreatív elfoglaltságot nyújt nekik. Szerezd be most ezt a fantasztikus játékot a Gekkotoys.hu weboldalról!

Gyakori kérdések

Ár a Tündéri barátok – Tetoválás – Fairy friends – Djeco – DJ09599 lhaj 1760 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Parti, Szülinapi Kellékek - Hasonló termékek: Űrbéli kaleidoszkóp – Csináld magad – Space immersion – DJ07922, Martina író szettje – Levelező készlet fémes hatással – Martyna writing set, Dinó klub – Tetoválás – Dino club – Djeco – DJ09598, Élet az erdőben – Csináld magad – Wood – DJ08001