Varázs színező Erdei állatok – Színező – Forest Friends – DJ00063

3 890 Ft

Cikkszám: 3070900000636 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Varázs színező Erdei állatok egy színező szett, amely 12 állatalakzatú képet tartalmaz. A színezéshez egy hatalmas színes ceruza jár, amely ideális a kicsiknek. Ez a varázslatos ceruza csak bizonyos területeken színez, és felfedezhetővé teszi a rejtett mintákat és meglepetéseket. A szett tartalmazza a 12 állat alakú kártyát és egy nagy, könnyen használható ceruzát. A termék praktikus és könnyen szállítható tárolózsákkal rendelkezik. Ez a színes szórakozás remek választás a gyerekeknek, és segít a kézügyesség és kreativitás fejlesztésében. Adj lehetőséget a kicsiknek, hogy felélesszék a kedvenc erdei állataikat színekkel!

Gyakori kérdések

Ár a Varázs színező Erdei állatok – Színező – Forest Friends – DJ00063 lhaj 3890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kreatív játékok - Hasonló termékek: Aquarellum sárkányok – Sentosphere, Tiarák csinál magad szett – Like a princess – Djeco – DJ07901, Pamacs kép készítő – Képalkotás – Dogs to stroke – Djeco, Aurélia író szettje – Levelező készlet fémes hatással – Aurelia writing set