Virágok és madarak – ékszerkészítő – Birds – Djeco – DJ09856

4 560 Ft

Cikkszám: 3070900098565 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Készíts csodás, különös ékszereket ezzel a madárkás, virágos gyöngyfűző készlettel! Virágok és madarak – ékszerkészítő – Birds – Djeco – DJ09856 Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Virágok és madarak – ékszerkészítő – Birds – Djeco – DJ09856 lhaj 4560 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gyermek ékszer és smink - Hasonló termékek: Fa gyöngyök lepkékkel – Ékszerkészítő – Wooden beads, buterflies – Djeco, Űrhajósok kedvencei – Zenélő ékszerdoboz – Polo 12 – Djeco, Zenélő szitakötő – Zenélő ékszerdoboz – Flowery Melody – DJ06081, Ékszerkészítő – Ékszer készítés sodrással – Spring bracelets – Djeco