Vizi világ – Kollázs készítő – Collages – Ocean – Djeco

4 990 Ft

Cikkszám: 3070900094666 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Készíts varázslatos kollázsokat a Djeco kollázskészítőjével! A Djeco Vizi világ kollázs készítője egy fantasztikus játék, amely lehetővé teszi, hogy csodás, tengeri világokat hozzunk létre a saját kezünkkel. A játék egy dobozban érkezik, ami tartalmazza a kollázs anyagokat és a sablonokat a tengeri állatokhoz. A játékban 4-8 éves korosztály számára ajánlott, és 1-4 játékos számára alkalmas. A játék során a gyerekek először kiválasztják a sablont, majd kivágják az alkatrészeket a kollázs anyagokból. Azután egyszerűen összerakják a kirakót, hogy létrehozzák a saját egyedi tengeri világukat. A játékidő változó, és attól függ, hogy a gyerekek mennyi időt szánnak a kollázs készítésére és a tengeri világok alkotására. A játékidő természetesen rövidíthető vagy meghosszabbítható az egyéni preferenciák szerint. A Vizi világ kollázs készítő elnyerte az Év játéka díjat, amely bizonyítja annak értékét és minőségét. A Djeco márka megbízható és elismert márka a játékiparban, amely hosszú időn át szállított kiváló minőségű és innovatív játékokat a gyermekeknek. A Vizi világ kollázs készítő nem csak szórakoztató, de kreatív is. A játék fejleszti a gyerekek kézügyességét, kreativitását és megfigyelőképességét is. A játék segít a gyerekeknek megismerni a tengeri világ érdekes állatait, valamint segíti az alkotói gondolkodást és az egyedi ötletek megvalósítását. Ha szeretnéd, hogy a gyermekednek fantasztikus élménye legyen, és kreativitását fejleszthesse, akkor a Vizi világ kollázs készítője tökéletes választás számodra! A Djeco cikkszám: DJ09466.

Gyakori kérdések

Ár a Vizi világ – Kollázs készítő – Collages – Ocean – Djeco lhaj 4990 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Paradicsommadár – Hajtogatás – Amazonie – Djeco, Fantázia kert – Képalkotás karc technikával – Fantasy garden – DJ09719, Bírkozó kulcstartók – Varázslatos zsugor műanyag – Wrestler keyring – DJ09486, Misztikus fenevadak – Tetováló matricák fémes hatás – Mystic beast – Djeco