Zsenilia állatok – Képalkotás fűzéssel – Super soft – DJ09896

5 590 Ft

Cikkszám: 3070900098961 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Kreatív művészeti készlet Zsenilia állatok – Képalkotás fűzéssel . Kézzel készített és kreatív állatok készítése színes kagylóhuzalból. Ha elkészült, az illusztráció egy gyönyörű festménnyé válik, amelyet a dél-amerikai Kuna művészet ihletett. A készlet tartalmazza: – 4 vastag illusztrált perforált tábla állatrajzokkal (20 x 20) – 134 sellak színű huzalok – lépésről-lépésre történő útmutatás 3-6 éves korig Csomagolási méretek: 23 x 23 x 4 cm A Djeco Zsenilia állatok – Képalkotás fűzéssel kreatív művészeti készlet egy fantasztikus ajándék lehet minden kisgyerek számára, aki szereti az állatokat és a kézműves tevékenységeket. A készlet segítségével kézzel készíthetnek el lenyűgöző állatokat a gyerekek, amelyek valódi műalkotásokká válnak, melyeken a dél-amerikai Kuna művészet stílusát is visszaköszönthetjük. A készletben található 4 vastag illusztrált perforált tábla állatrajzokkal, amelyek kiváló minőségűek, és lehetővé teszik, hogy a gyerekek saját állatokat hozzanak létre. A gyerekek 134 sellak színű huzalokat használhatnak, hogy elkészítsék a kívánt állatokat, és a lépésről-lépésre történő útmutatás segítségével könnyen követhetik az utasításokat. A készletet 3-6 éves korig ajánljuk, és a csomagolási méretei 23 x 23 x 4 cm. Ez a készlet egy fantasztikus módja annak, hogy a gyerekek kifejezzék kreativitásukat, és élvezettel töltsék az időt. A Zsenilia állatok – Képalkotás fűzéssel kreatív művészeti készlet a Djeco márka terméke, amely híres a magas minőségű és fantasztikus tervezésű játékaikról. Ez a készlet nem csak szórakoztató, hanem tanulságos is, hiszen segít a gyerekeknek fejleszteni a finommotorikus képességeiket, a szem-kéz koordinációt és a kreativitást is. A Djeco márka több elismerést is kapott a fantasztikus játékaikért, és ez a készlet sem kivétel. Ha szeretne egy olyan játékot adni a gyerekének, amely nem csak szórakoztató, hanem tanulságos is, akkor a Djeco Zsenilia állatok – Képalkotás fűzéssel kreatív művészeti készlet tökéletes választás lehet.

Gyakori kérdések

Ár a Zsenilia állatok – Képalkotás fűzéssel – Super soft – DJ09896 lhaj 5590 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Tündérek – Rajzsablonok – Fairies – DJ08821, Gyermek olló – Scissors – Djeco, Egyiptom – Képalkotás filccel – Egypt – DJ09476, Pillangók – ékszerkészítő – Butterflies – Djeco – DJ09857