Babaváró játékszett – 3 az 1-ben bébi játékok – BabyKit Djeco – DJ06143

10 840 Ft

Cikkszám: 3070900061439 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Babaváró játékszett – 3 az 1-ben bébi játékok – BabyKit Djeco (DJ06143) egy fantasztikus látogató szett, mely ideális ajándék a babák számára. A Djeco márka megbízhatóságának és minőségének köszönhetően ez a játék kiváló választás minden gyermek számára. Ez az egyedülálló játékszett három izgalmas játékot kínál az apróságoknak. Tartalmaz egy ringató kutyát, amely boldogságot és kacagást hoz a baba napjaiba. Ezenkívül megtalálható benne egy színpompás motoros autó, melyet vidám hangok és zenék kísérnek. Végül pedig egy puha labirintus található a játékok között, mely a baba finommotoros képességeit fejleszti. Ezzel a játékcsomaggal a baba szórakozva fogja eltölteni idejét. A termék a korai évekre van tervezve, így már a legkisebbek is élvezhetik. A Djeco biztosítja, hogy a játék minden tekintetben biztonságos és környezetbarát. A Babaváró játékszett – 3 az 1-ben bébi játékok – BabyKit Djeco remek választás, ha szeretnéd megajándékozni az apróságot. Ezzel a látogató szettel garantált a vidámság és a fejlődés. Legyen szó születésnapról, babaváróról vagy más alkalomról, ez a játék mindenkit lenyűgözni fog!

Gyakori kérdések

Ár a Babaváró játékszett – 3 az 1-ben bébi játékok – BabyKit Djeco – DJ06143 lhaj 10840 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Érzékelés, észlelés - Hasonló termékek: Macifüles rágóka – Rágóka – BabyChew – Djeco, Élet a tanyán – Fa formabeillesztő – Farm Story – DJ01069, Max és társai – Réteg puzzle – Max & Co – DJ01476, Állatok a ház körül – Formabeillesztő – BabyAnimali – DJ06121