Robot maszk – Csináld magad – Super robots – DJ07924

3 890 Ft

Cikkszám: 3070900079243 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Robot maszk kreatív készlet egy izgalmas és szórakoztató játék, amely lehetővé teszi, hogy saját szuper robot maszkokat készíts magadnak. A készletben 4 szuper robotos maszk található, amelyek elkészítéséhez minden szükséges anyagot megtalálsz. A maszkokon található ragasztófelületeknek köszönhetően könnyedén felhelyezheted a fóliát a lépésről-lépésre útmutatóban látható számok segítségével. A készlet tartalmazza a 4 maszkot ragasztófelületekkel, valamint 30 lapot fémes hatással, amelyek extra csillogást adnak a maszkoknak. Emellett 4 darab szövetgumi is található a készletben, amelyek segítségével könnyedén rögzítheted a maszkot az arcodra. A Djeco Robot maszk készletet 4 éves kortól ajánljuk, és akár több személy is játszhat vele egyszerre. A játékidő változó lehet, attól függően, hogy mennyi időt szeretnél a maszkok elkészítésére fordítani. A készlet részletes útmutatóval rendelkezik, amely lépésről-lépésre vezet végig a maszkok elkészítésén, így könnyedén el tudsz indulni a kreatív kalandban. A Djeco márka neve garancia a minőségre és az élményre. A Robot maszk készlet nemcsak órákon át tartó játékélményt nyújt, hanem fejleszti a gyerekek kreativitását és kézügyességét is. A fémes hatású részletek pedig még egyediabbá teszik a készített maszkokat. Szerezd be a Djeco Robot maszk készletet, és engedd szabadon a képzeletedet! Készíts saját szuper robot maszkokat, amelyekkel bármerre jársz, garantáltan mindenki felfigyel rád. Bármilyen alkalomhoz megfelelőek, legyen szó jelmezbálon való megjelenésről vagy csak egy szórakoztató délutáni játékról barátaiddal. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és vedd meg most a Djeco Robot maszk készletet!

Gyakori kérdések

Ár a Robot maszk – Csináld magad – Super robots – DJ07924 lhaj 3890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Vizuális, Kreatív - Hasonló termékek: Egérke és barátai – 6 az 1-ben kreatív műhely – The mouse and his friends – DJ09295, Csillogó szélforgó madaras – Csináld magad – Paradise bird Djeco – DJ07996, Csodás ékszerek – Csináld magad – Miss Rosefinch Djeco – DJ07977, Kapcsos kiegészítők – Csináld magad – Butterflies Djeco – DJ07981