Csodás ékszerek – Csináld magad – Miss Rosefinch Djeco – DJ07977

6 510 Ft

Cikkszám: 3070900079779 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Csináld magad – Miss Rosefinch Djeco kreatív készlet egy csodás ékszerkészletet kínál, amelyet akár te magad is elkészíthetsz. Ez az elegáns, műbőrből készült készlet tartalmaz egy nyakláncot, egy karkötőt, egy brossot és egy hajkiegészítőt. A matricákat egy ceruzával dörzsöld át, majd kövesd a sablonokat, hogy átvihesd őket a bőrdarabokra. Ezután könnyedén állítsd össze a bűbájokat a szalagok, gumik és csatok segítségével, és gazdagítsd őket bojtokkal. A készlet tartalmazza az összes szükséges anyagot és eszközt, beleértve a lap lépésről-lépésre útmutatót is. A Djeco DJ07977 terméke lehetővé teszi, hogy akár egyedül, akár barátaiddal játszhass. A termék ajánlott korosztály: 7 éves kortól. A játékidő változó, attól függően, hogy mennyi időt szánsz az ékszerek elkészítésére. Fejleszd kreativitásodat és alkosd meg saját csodálatos ékszereidet ezzel a lenyűgöző készlettel!

Gyakori kérdések

Ár a Csodás ékszerek – Csináld magad – Miss Rosefinch Djeco – DJ07977 lhaj 6510 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Vizuális, Kreatív - Hasonló termékek: Robot maszk – Csináld magad – Super robots – DJ07924, Csillogó szélforgó pillangós – Csináld magad – Dancing butterflies Djeco – DJ07995, Tündéres képkeret – Csináld magad – Fairy – like – DJ07904, Szerencsehozó amulett – Csináld magad – Lucky charm Djeco – DJ07980