Elefántos formabeillesztő és toronyépítő – 2 az 1-ben – Puzz & Stack Happy Djeco – DJ01074

6 510 Ft

Cikkszám: 3070900010741 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Puzz & Stack Happy játék egy izgalmas és szórakoztató elefántos formabeillesztő és toronyépítő játék, amelyet egyszerűen összeállíthatsz. A játékban a virágokat a fa csapra kell helyezned, hogy egy csodálatos virágpiramist alkoss és tetején egy kis elefánttal is díszítheted. A doboz tartalmaz 7 db fa formát és egy fa formabeillesztő alapot. A Puzz & Stack játékkal akár közösen is játszhatsz másokkal, kifejezetten ajánlott 2 éves kortól. A játék hosszabb időtöltést is biztosít, így gyermekek számára tökéletes elfoglaltság lehet. Fedezd fel a Djeco termékeinek széles választékát, melyek minőségi és szórakoztató játékélményt kínálnak a kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Gyakori kérdések

Ár a Elefántos formabeillesztő és toronyépítő – 2 az 1-ben – Puzz & Stack Happy Djeco – DJ01074 lhaj 6510 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fajátékok - Hasonló termékek: GolyóForgó – Bébi játék – BabyBouli – Djeco – DJ06129, Csavarozz és guríts – Csavarozós játék – Vis'n'roll – Djeco, Fiús tejfogtartó doboz, Pinstou – Számolós ügyességi játék – Pinstou – Djeco – DJ01627