Formabeillesztő és egyensúlyozó – 2 az 1-ben – Puzz & Boom Happy – DJ01073

6 510 Ft

Cikkszám: 3070900010734 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Puzz & Boom Happy fajáték ideális választás az óvodás korú gyerekek számára. A termék minőségi alapanyagokból készült, melyek biztonságosak a gyermekek számára. Az egyszerűen összeállítható fa formabeillesztő és egyensúlyépítő játék segíti a kicsik kézügyességének és megfigyelőképességének fejlődését. A játékban a gyümölcsöket és a cicát kell egyensúlyban tartani egy banánon, és pyramid alakzatot kell megalkotni. A csomag tartalmazza a formabeillesztő alapot és 11 db fa formát. A Puzz & Boom Happy segít a gyerekeknek a formák felismerésében és a finommotoros készségek fejlesztésében. Játékidő: akár 30 perc. Próbáld ki a Djeco minőségi fajátékait és garantáltan nem fogsz csalódni!

Gyakori kérdések

Ár a Formabeillesztő és egyensúlyozó – 2 az 1-ben – Puzz & Boom Happy – DJ01073 lhaj 6510 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fajátékok - Hasonló termékek: Vicces mágneses dzsungel állatok – Mágneses kirakó 24 db – Djeco, Face – mix korai fejlesztőjáték – Djeco, P – Állatos betűk fából – Djeco, Indy – Húzós játék – Djeco