Csodás ékszerek – Csináld magad – Miss Rosefinch Djeco – DJ07977

6 510 Ft

Cikkszám: 3070900079779 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Csodás ékszerek – Csináld magad – Miss Rosefinch Djeco kreatív készlet lehetővé teszi, hogy saját elegáns ékszereket készíts egy műbőrből készült készlet segítségével. A csomag tartalmaz nyakláncot, karkötőt, brossot és hajkiegészítőt. Először használd a ceruzát a matricák dörzsöléséhez, majd kövesd a sablonokat, hogy átvihesd őket a bőrdarabokra. Ezután állítsd össze az ékszerek különböző részeit a szalagok, gumik és csatok segítségével, majd gazdagítsd őket bojtokkal. A csomagban található továbbá 19 műbőr darab, 4 matrica, 3 szaténszalag, 2 gumiszalag, 4 gyöngy, 3 bojt, 1 biztonsági bross-tű, 10 aranyozott fém összekötő gyűrű, 1 aranyozott csat, 1 tű, 1 fa ékszertartó kartonból készült, valamint egy lépésről-lépésre útmutató. Ez a készlet kombinálja a matricák és az összeszerelés tevékenységeit. Két vagy több játékos számára ajánlott, 6 éves kortól. A játékidő változhat a gyerekek készségei és kreativitása alapján. Készítsd el a saját egyedi ékszereidet a Djeco Miss Rosefinch készlettel!

Gyakori kérdések

Ár a Csodás ékszerek – Csináld magad – Miss Rosefinch Djeco – DJ07977 lhaj 6510 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Vizuális, Kreatív - Hasonló termékek: Családi gyüjtögetős kártya -Csináld magad – Creature chic – FSC MIX – DJ07947, Csillogó szélforgó pillangós – Csináld magad – Dancing butterflies Djeco – DJ07995, Csillogó szélforgó madaras – Csináld magad – Paradise bird Djeco – DJ07996, Tündéres képkeret – Csináld magad – Fairy – like – DJ07904