Kertben – Alkotás varrással – Garden – DJ09436

5 190 Ft

Cikkszám: 3070900094369 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco kiváló minőségű termékekkel rendelkezik, amelyek azon kívül, hogy szórakoztatóak, fejlesztik a kreativitást és a kézügyességet. A DJ09436 készlet minden bizonnyal nem fog csalódást okozni a Kawaii rajongóinak! A készlet három dekoratív lógó dizájn elkészítéséhez elegendő anyagot tartalmaz, amely garantáltan elnyeri az alkotókedvűek tetszését. A készletben 10 előre lyukasztott kártyát, 5 köteg madzagot, 1 tűt, 1 tűbefűzőt, 9 fa gyöngyöt és egy lépésről lépésre útmutatót található. A kerek hegyű tű segítségével egyszerűen átcsúszik a zsinór az előre lyukasztott kártyákon, amelyeket aztán keresztezni lehet, hogy figura testet öltsenek. Az elkészült alkotásokat fa gyöngyökkel ellátott függőkkel lehet díszíteni, hogy még szebbek és egyedibbek legyenek. A készletben található útmutató lépésről lépésre vezeti az alkotókat az elkészítés folyamatán keresztül. A DJ09436 készlet ideális választás azoknak az 5 éves kor feletti gyerekeknek, akik szeretnének kreatívak lenni és saját kezűleg alkotni valami szépet. A játékidő a végtelen fantázia és a kreativitás határozza meg. A Djeco DJ09436 készlet több díjat is nyert, bizonyítva ezzel az exkluzív márka minőségét. Készítsd el a saját Kawaii dekoratív lógó dizájnodat a Djeco segítségével, hogy egyedivé tedd a szobádat, és csodálatos ajándékot ajánlhass barátaidnak!

Gyakori kérdések

Ár a Kertben – Alkotás varrással – Garden – DJ09436 lhaj 5190 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Képkészítő - Hasonló termékek: A mélység titkai – Képalkotás karc technikával – Topsy-turvy – DJ09714, Fura házak – Képalkotás karc technikával – Wacky houses – DJ09713, Díszes állatok – Képalkotás rajz sablonnal – Neat but fun – DJ09888, Virágzó lányok – Képalkotás karc technikával – The beauties' ball – Djeco