Fura házak – Képalkotás karc technikával – Wacky houses – DJ09713

2 490 Ft

Cikkszám: 3070900097131 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco képkarcoló szettje egy fantasztikus ajándék lehet kisgyermekeknek, akik szeretnek kreatívan alkotni és elmélyedni a játékban. A szett 4 db kétszínű képet tartalmaz, melyek a boldog otthonok témájára épülnek. A játék során a gyerekek az előtte és utána fogalmával játszanak, és arra ösztönzik a kicsiket, hogy kiderítsék, mi van valójában a felszín alatt. Az alkotó folyamat során a gyermek reprodukálja a művész által elképzelt motívumokat. Ehhez egy fa ceruza segítségével megkarcolja a felületet, majd a képek lépésről lépésre, mintegy varázsütésre lepleződnek le! A játék izgalmas és interaktív, miközben a gyerekek fejlesztik a finommotorikus képességeiket és a képzelőerőt. A Djeco képkarcoló szettje ideális ajándék lehet 5 éves kortól kezdve. A játék során a kicsik egyszerre tanulnak és szórakoznak, ami hosszú órákra leköti a figyelmüket. A szett 4 db képet tartalmaz, így akár többen is együtt játszhatnak, és közösen fedezhetik fel a varázslatos tündérvilágot. A Djeco márka az évek során számos díjat nyert a kreatív és innovatív játékaival, amelyek nem csak szórakoztatnak, hanem fejlesztik is a gyermekek képességeit. A Djeco képkarcoló szettje egy újabb remek termék a márka kínálatában, amely garantáltan elnyeri majd a gyerekek és a szülők tetszését is!

Gyakori kérdések

Ár a Fura házak – Képalkotás karc technikával – Wacky houses – DJ09713 lhaj 2490 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Képkészítő - Hasonló termékek: Óriás állatok – Képalkotás matricákkal – 3 giant animals – DJ09895, Díszes állatok – Képalkotás rajz sablonnal – Neat but fun – DJ09888, Élet az éjszakában – Alkotás varrással – Night-time – DJ09437, Óriás állatok – Képalkotás matricákkal – 3 giant animals – DJ09895