A mélység titkai – Képalkotás karc technikával – Topsy-turvy – DJ09714

2 490 Ft

Cikkszám: 3070900097148 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco új szórakoztató játéka a szeszélyes vizek témában játszik az előtte és utána fogalmával, hogy izgalmas és kreatív játékot biztosítson a gyerekeknek. A szett 4 db kétszínű képet tartalmaz, amelyek varázslatos világba viszik a gyerekeket. A játék arra ösztönzi a gyerekeket, hogy kiderítsék, mi van valójában a felszín alatt és hogyan változnak a dolgok az előtte és utána fogalmával. A gyerekek reprodukálják a művész által elképzelt motívumokat, segítségükre pedig egy fa ceruza áll. Ezek a képek a lépésről lépésre varázslatos módon válnak láthatóvá, amikor a gyerekek megkarcolják a felületet. Az illusztrációk érdekessége, hogy világítanak a sötétben, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. A szett ideális 5 éves vagy idősebb gyerekeknek és akár több gyerek is játszhat vele együtt. A játékidő változó lehet, de a gyerekeknek órákon át tartó szórakozást biztosítva. A Djeco márka ismert a kiváló minőségű játékokról és ez a termék sem kivétel. A termék elnyerte az Év Játéka díjat is, amely a játék magas minőségére és innovatív ötletére utal. Ez a játék tökéletes választás lehet minden olyan gyermek számára, aki szeret kreatív és izgalmas játékokkal játszani! Fedezd fel Te is a varázslatos világát a szeszélyes vizeknek!

Gyakori kérdések

Ár a A mélység titkai – Képalkotás karc technikával – Topsy-turvy – DJ09714 lhaj 2490 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Képkészítő - Hasonló termékek: Díszes állatok – Képalkotás rajz sablonnal – Neat but fun – DJ09888, Élet az éjszakában – Alkotás varrással – Night-time – DJ09437, Díszes állatok – Képalkotás rajz sablonnal – Neat but fun – DJ09888, Óriás állatok – Képalkotás matricákkal – 3 giant animals – DJ09895