Virágok és madarak – ékszerkészítő – Birds – Djeco – DJ09856

4 560 Ft

Cikkszám: 3070900098565 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Készíts lenyűgöző ékszereket, díszes alkotásokat ezekkel a színes gyöngyökkel. A gyöngyfűzés nagyszerű tevékenység iskolai szünetekre, partikra és csodálatos ajándékok készítésére. A készlet 285 díszes gyöngyöt tartalmaz illusztrált madárkás medálokkal és 6 méteres cérnával. A gyerekek létrehozhatják saját ékszereiket, és ez egy sikerélmény és nagy öröm is lesz számukra! Alkotás közben fejlődik a szem-kéz koordináció, a finommotorika, a kreativitás. 6 éves kortól. A Djeco Virágok és madarak ékszerkészítő készlet (Djeco cikkszám: DJ09856) a gyöngyfűzés világába kalauzolja el a gyerekeket. Ez a készlet lehetővé teszi számukra, hogy alkotóként valódi ékszereket hozzanak létre, amelyekben a színek és a minták megmutatkoznak. A készlet 285 díszes gyöngyöt tartalmaz illusztrált madárkás medálokkal és 6 méteres cérnával, amelyekkel a gyerekek létrehozhatják saját ékszereiket. A készletben található gyöngyök és kiegészítők olyan színesek és változatosak, hogy a gyerekek képesek lesznek elképzelni és megvalósítani az álmaikat. A gyöngyfűzés nem csak szórakoztató tevékenység, hanem egyben fejleszti a gyerekek szem-kéz koordinációját, a finommotorikáját és a kreativitásukat is. Az ékszerkészítés során a gyerekek megismerkednek a színekkel, a mintákkal és az összerakás művészetével. A Virágok és madarak ékszerkészítő készlet ideális ajándék gyerekeknek, akik szeretik a színes ékszereket és a kézműveskedést. A készlet könnyen elérhető, és a gyerekek számára könnyen használható. A gyerekek számára a készlet lehetővé teszi, hogy álmaik szerint alkossanak és megörökítsék a kreativitásukat. Ez a készlet 6 éves kortól ajánlott, és lehetővé teszi, hogy a gyerekek egyedül vagy barátaikkal játszanak. A játékidő függ a gyerekek kreativitásától és az alkotókészségüktől. A Djeco márka ismert és elismert a játékok minőségéről és kreativitásról. A Djeco termékei számos díjat nyertek, és a Virágok és madarak ékszerkészítő készlet is bizonyíték erre. Ha szeretnéd, hogy a gyermeked kézművességre, kreativitásra és szórakozásra összpontosítson, akkor a Djeco Virágok és madarak ékszerkészítő készlet az ideális választás. Az ékszerkészítő készlet egyszerűen használható, szórakoztató és azonnal sikerélményt nyújt a gyerekeknek.

Gyakori kérdések

Ár a Virágok és madarak – ékszerkészítő – Birds – Djeco – DJ09856 lhaj 4560 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Csajos játékok - Hasonló termékek: Cicák gyöngyben – Gyöngyfűző – Kitty cats – Djeco, Öltöző szoba – Öltöztetős – One big dressing room – Djeco, Fa gyöngyök kis állatokkal – Ékszerkészítő – Wooden beads, Small animals – Djeco, Virágok és szívecskék – ékszerkészítő – Hearts – Djeco – DJ09855