Fa gyöngyök lepkékkel – Ékszerkészítő – Wooden beads, buterflies – Djeco

4 560 Ft

Cikkszám: 3070900098107 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A szettben 450 fagyöngy található, melyek kiválasztásával a gyerekek létrehozhatják saját ékszereiket, és ez egy sikerélmény és nagy öröm is lesz számukra! Alkotás közben fejlődik a szem-kéz koordináció, a finommotorika, a kreativitás. 4-8 éves korig. A játék tartalma: 450 fa gyöngy, 6 m rugalmas szál. A Djeco Fa gyöngyök lepkékkel – Ékszerkészítő egy fantasztikus játék, amely fejleszti a gyerekek kreativitását és szem-kéz koordinációját. A szettben 450 fa gyöngy található, melyekből a gyerekek létrehozhatják saját ékszereiket. A fagyöngyök kiválasztása és az ékszer készítése egyaránt sikerélményt és nagy örömet szerez majd a kis alkotóknak. A játék használata nagyon egyszerű, az apróságoknak csak a fa gyöngyöket kell felhúzniuk a rugalmas szálra és összeállítaniuk a saját egyedi ékszerüket. Ezzel fejleszthetik a finommotorikájukat és kreativitásukat. A játékot 4-8 éves korúaknak ajánljuk, így a kisgyermekek is könnyen el tudják készíteni az őket legjobban tükröző ékszert. A Djeco Fa gyöngyök lepkékkel – Ékszerkészítő a Djeco márka egyik kiváló terméke, amely díjat is nyert korábban. A Djeco a játékok terén elismert márka és elsősorban a minőségi, kreatív játékok gyártására specializálódott. A játék tartalma 450 fa gyöngy és 6 m rugalmas szál, így a kisgyermekeknek bőven elegendő anyaguk lesz az egyedi ékszerek elkészítéséhez. A játék ideális választás születésnapokra, karácsonyra, vagy bármilyen más ünnep alkalmából. A Djeco Fa gyöngyök lepkékkel – Ékszerkészítő garantáltan kielégíti a kis alkotók igényeit és egy életre szóló élménnyel ajándékozza meg őket. Adjunk lehetőséget a kreativitásuk kibontakozásának és segítsük elő a fejlődésüket azzal, hogy megajándékozzuk ezzel a fantasztikus játékkal. A Djeco Fa gyöngyök lepkékkel – Ékszerkészítő elengedhetetlen darabja a gyerekek játékeszköztárához. A Djeco cikkszáma: DJ09810.

Gyakori kérdések

Ár a Fa gyöngyök lepkékkel – Ékszerkészítő – Wooden beads, buterflies – Djeco lhaj 4560 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Csajos játékok - Hasonló termékek: Virágok és szívecskék – ékszerkészítő – Hearts – Djeco – DJ09855, Cicák gyöngyben – Gyöngyfűző – Kitty cats – Djeco, Karkötő készítő szett – Kretív szett – Tiny beads – Djeco – DJ09838, Öltöző szoba – Öltöztetős – One big dressing room – Djeco