Fa gyöngyök kis állatokkal – Ékszerkészítő – Wooden beads, Small animals – Djeco

4 560 Ft

Cikkszám: 3070900098077 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A szettben 450 fagyöngy található, melyek kiválasztásával a gyerekek létrehozhatják saját ékszereiket, és ez egy sikerélmény és nagy öröm is lesz számukra! Alkotás közben fejlődik a szem-kéz koordináció, a finommotorika, a kreativitás. 4-8 éves korig. A játék tartalma: 450 fa gyöngy, 6 m rugalmas szál. A Djeco Fa gyöngyök kis állatokkal – Ékszerkészítő egy fantasztikus játékszett, melynek segítségével a gyermekek ékszereket készíthetnek maguknak. A szettben 450 darab fa gyöngy található, amelyek közül a gyerekek kiválaszthatják a kedvencüket, majd összeállíthatják azokat az ékszerekbe. A kis állatokkal díszített fagyöngyök fantasztikusan néznek ki az ékszerekben, így a gyerekek büszkén mutathatják majd az elkészült alkotásaikat. Az ékszerkészítés közben nem csak szórakoztató, de fejlesztő is a játék, hiszen a gyerekek fejleszthetik a szem-kéz koordinációjukat, a finommotorikájukat és a kreativitásukat is. A Fa gyöngyök kis állatokkal – Ékszerkészítő játékszett 4-8 éves korú gyermekeknek ajánlott. A játék időtartama a gyerekek fantáziájától és kreativitásától függően változó, így a játék hossza akár órákig is eltarthat. A játék tartalma 450 fa gyöngy és 6 m rugalmas szál, amelyekkel az ékszerek elkészíthetőek. A Djeco Fa gyöngyök kis állatokkal – Ékszerkészítő játékszett a Djeco márka egyik remekműve. A márka többi termékeihez hasonlóan a Fa gyöngyök kis állatokkal – Ékszerkészítő játékszett is fantasztikus minőségű, tartós és biztonságos játék, amely garantáltan nagy örömet okoz majd a gyermekeknek. A Djeco Fa gyöngyök kis állatokkal – Ékszerkészítő játékszett rengeteg elismerést kapott a gyermekek és a szülők körében, így biztos lehet benne, hogy egy fantasztikus játékot vásárol, amely nem csak szórakoztató, de fejlesztő is a gyerekek számára. Ha szeretnéd, hogy gyermeked fejleszthesse a kreativitását, a szem-kéz koordinációját és a finommotorikáját, akkor ne habozz, vásárold meg a Djeco Fa gyöngyök kis állatokkal – Ékszerkészítő játékszettet még ma!

Gyakori kérdések

Ár a Fa gyöngyök kis állatokkal – Ékszerkészítő – Wooden beads, Small animals – Djeco lhaj 4560 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Csajos játékok - Hasonló termékek: Hajpánt készítő készlet – Kretív szett – Precious – Djeco – DJ09837, Cicák gyöngyben – Gyöngyfűző – Kitty cats – Djeco, Fa gyöngyök madárkákkal – Ékszerkészítő – Wooden beads, bird – Djeco, Virágok és szívecskék – ékszerkészítő – Hearts – Djeco – DJ09855