Virágok és szívecskék – ékszerkészítő – Hearts – Djeco – DJ09855

4 560 Ft

Cikkszám: 3070900098558 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Készíts lenyűgöző ékszereket, díszes alkotásokat ezekkel a színes gyöngyökkel. A gyöngyfűzés nagyszerű tevékenység iskolai szünetekre, partikra és csodálatos ajándékok készítésére. A készlet 285 díszes gyöngyöt tartalmaz illusztrált szívecskés medálokkal és 6 méteres cérnával. A gyerekek létrehozhatják saját ékszereiket, és ez egy sikerélmény és nagy öröm is lesz számukra! Alkotás közben fejlődik a szem-kéz koordináció, a finommotorika, a kreativitás. 6 éves kortól. A Djeco Virágok és szívecskék ékszerkészítő készlet egy fantasztikus szórakozást kínál gyerekeknek és fiatalabb korosztályoknak! A készlettel különleges ékszereket és díszes alkotásokat készíthetnek a gyerekek, amik garantáltan lenyűgözőek lesznek. Az ékszerkészítő készletben 285 díszes gyöngy található, illetve szívecskés medálok, amelyekkel a gyerekek igazán egyedi és szépséges ékszereket alkothatnak. A gyöngyfűzés nagyszerű tevékenység iskolai szünetekre, partikra és csodálatos ajándékok készítésére, így a Djeco Virágok és szívecskék ékszerkészítő készlet ideális választás minden gyerek számára. A készlet tartalmaz 6 méteres cérnát is, ami segíti a gyerekeket az ékszerek készítésében. A kreativitás és a kézügyesség fejlesztése mellett, az alkotás közben a gyerekek szem-kéz koordinációja és finommotorikája is javul. Az ékszerkészítő készlet ajánlott életkor 6 éves kortól, azonban ez a korosztály csak az alsó határa, így akár a fiatalabb és idősebb korosztályok is élvezhetik az alkotás örömeit. A Djeco márka hosszú évek óta biztosít szórakoztató és minőségi játékokat gyerekeknek szerte a világon. Ha szeretnél gyermekednek egy olyan játékot, amely fejleszti a kézügyességét és kreativitását, valamint fantasztikus szórakozást biztosít, akkor a Djeco Virágok és szívecskék ékszerkészítő készlet az ideális választás. Vásárold meg most és lásd gyermeked arckifejezésén az örömöt és a sikerélményt, amikor elkészíti saját, egyedi ékszereit!

Gyakori kérdések

Ár a Virágok és szívecskék – ékszerkészítő – Hearts – Djeco – DJ09855 lhaj 4560 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Csajos játékok - Hasonló termékek: Fa gyöngyök levelekkel és virágokkal – Ékszerkészítő – Wooden beads, leaves and flowers – Djeco, Virágok és madarak – ékszerkészítő – Birds – Djeco – DJ09856, Karkötő készítő szett – Kretív szett – Tiny beads – Djeco – DJ09838, Hajpánt készítő készlet – Kretív szett – Precious – Djeco – DJ09837