Zselés mini toll készlet – 10 cukorkás színben – 10 mini candy gel pens – DD03786

4 050 Ft

Cikkszám: 3070900037861 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

10 darabos mini zselés tollkészlet cukorka átlátszó tokban az alkotások teljessé tételéhez! A Djeco termékei között megtalálható a Zselés mini toll készlet – 10 cukorkás színben (DD03786), amely egy 10 darabból álló mini zseléstoll készletet tartalmaz egy átlátszó cukorka tokban. Ez a kis és praktikus tollkészlet ideális az alkotóknak, akik szeretnék teljessé tenni az alkotásaikat. A finom hegy és a gél tinta egyenletes folyása biztosítja az éles, tiszta írást, így akár rajzok és képek is készíthetőek vele. A Zselés mini toll készlet szórakoztató és kreatív élményt nyújt mind fiataloknak, mind idősebbeknek. Az ajánlott korosztály változó, hiszen bárki számára élvezetes használata. Tökéletes választás lehet azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek rajzolni, színezni vagy saját kis kreatív alkotásokat létrehozni. Az egyenletes írásmód és a színek élénksége garantáltan inspiráló hatást gyakorol mindenkire. A Djeco márka minőségi játékokat kínál a gyermekek és felnőttek számára egyaránt. A Zselés mini toll készlet – 10 cukorkás színben nemcsak kreatív fejlődést segít elő, hanem a finom motoros képességeket is fejleszti. A játék ötvözi a szórakozást és az oktatást, biztosítva a gyermekek számára a fejlődéshez szükséges készségeket. A játék időtartama a felhasználón múlik, azonban egy dolgot garantálunk: a Zselés mini toll készlet – 10 cukorkás színben használata felejthetetlen kreatív élményt nyújt. A játék elnyert díjai közé tartozik a Parents’ Choice Silver Award 2011-ben és a Oppenheim Toy Portfolio Gold Seal Award 2012-ben. Ha szeretnél egy kreatív és inspiráló játékot ajándékozni a gyermekednek, barátodnak, vagy önmagadnak, akkor a Zselés mini toll készlet – 10 cukorkás színben ideális választás. Vidd magaddal mindenhová és hagyd, hogy az alkotás öröme átöleljen!

Gyakori kérdések

Ár a Zselés mini toll készlet – 10 cukorkás színben – 10 mini candy gel pens – DD03786 lhaj 4050 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Laura és a divat – Színező – Laura & friends – DJ09550, Időjárás – Tetoválás – Weather emojis – DJ09613, Angéla és a divat – Színező – Ang?le & friends – DJ09547, Bírkozó kulcstartók – Varázslatos zsugor műanyag – Wrestler keyring – DJ09486