Alakzatok és állatok – Forma párosító – Shapes & Animals – DJ08256

3 360 Ft

Cikkszám: 3070900082564 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco oktató puzzle egy fantasztikus játék kisgyerekeknek, akiknek szeretnék megismertetni az alapvető szín, forma és állat ismereteket. A játék célja, hogy a gyerekek párosítsák a megfelelő színes formát az állatokhoz. A készlet 12 darab 2 darabos puzzle-t tartalmaz, amelyek mérete 14 x 7 cm. Az egyszerű és szórakoztató játék ideális bevezető a párosító játékok világába. A termék ajánlott életkor 2 éves kortól, így már a legkisebbek is élvezhetik a játékot. A játékidő hasznosan tölthető el, hiszen a játék fejleszti a megfigyelőképességet valamint az alak, állat és szín alapismereteket is erősíti. A Djeco márka a minőség, a kreativitás és a szórakozás egyesítése. A cég már több évtizede fejleszti és tervezi a különleges játékokat, amelyek játék közben fejlesztik a gyerekek kreativitását és képességeit. A Djeco játékok elnyerték az Év Játéka díjat, a GYIK díjat és a Parents’ Choice Gold díjat is. A Djeco DJ08256 cikkszámú oktató puzzle is megérdemli a figyelmet, hiszen nem csak szórakoztató, de fejlesztő is. Ne habozz, szerezd be a Djeco oktató puzzle-t, hogy a gyermeked szórakozva tanuljon és fejlődjön!

Gyakori kérdések

Ár a Alakzatok és állatok – Forma párosító – Shapes & Animals – DJ08256 lhaj 3360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Sorozat puzzle - Hasonló termékek: Ki a kicsinye – Párosító puzzle – Baby animals – DJ08197, Ki mit eszik párosító – Dinner’s ready – Djeco, Állatok puzzle – Kétrészes puzzle 20 db – Animals – DJ08147, Tollak és szörmék – Lottóház 16 db – Loto Feathers & Fur – DJ08191