Tollak és szörmék – Lottóház 16 db – Loto Feathers & Fur – DJ08191

3 360 Ft

Cikkszám: 3070900081918 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco tollas és szőrös Lotto játéka egy szórakoztató és tanulságos játék, amely megmozgatja a gyerekek agyát és képességeit. A 2 és 4 játékos számára készült játék állatmintás kártyákkal és nyelvezettel rendelkezik, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. A játékosoknak egyező képeket kell találniuk a kártyáik és a középen lévő kártyák között. A játék 4 különböző színű lottókártyát tartalmaz, mindegyikhez négy képet kell párosítani. Ennek a játéknak köszönhetően a gyerekek kialakítják megfigyelőképességüket és memóriájukat is fejlesztik. A játék minőségi, vastag kartondarabokból készült, amelyeket könnyű megfogni. A készlet 4 lapot és 16 darabot tartalmaz, így a gyerekek hosszú ideig szórakozhatnak. A játék alkalmas 2 éves kortól, így már az apróságok is élvezhetik. A Djeco márka számos elismerést kapott a minőségi, kreatív játékait által. A tollas és szőrös Lotto játék is egy ilyen remekmű, amely segít a gyerekeknek fejleszteni képességeiket, miközben szórakoznak. Ha szeretnéd, hogy a gyermeked fejlesztő, szórakoztató játékokkal játszhasson, akkor a Djeco tollas és szőrös Lotto játékát ne hagyd ki!

Gyakori kérdések

Ár a Tollak és szörmék – Lottóház 16 db – Loto Feathers & Fur – DJ08191 lhaj 3360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Sorozat puzzle - Hasonló termékek: Hétköznapi tárgyak – Párosító puzzle – My daily life – DJ08253, Ki a kicsinye – Párosító puzzle – Baby animals – DJ08197, Állatok puzzle – Kétrészes puzzle 20 db – Animals – DJ08147, Alakzatok és állatok – Forma párosító – Shapes & Animals – DJ08256