Ki a kicsinye – Párosító puzzle – Baby animals – DJ08197

3 360 Ft

Cikkszám: 3070900081970 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco új termékeivel ismét a gyermekek fejlődését támogatja. A bébiállat puzzle egy érdekes és mókás játék, amely a kicsiknek lehetőséget ad arra, hogy megtanulják a különféle állatfajtákat és azok kicsinyeit felismerjék. A játék 2 darabos, így a gyerekeknek párosítaniuk kell a nagy és kicsi állatokat. A nagyméretű darabok könnyen megfoghatók a kis kezek számára, így a játék nem csak szórakoztató, de a finommotoros képességek és a koordináció gyakorlásában is segít. A játék 12 darab (14 x 7 cm) 2 darabos puzzle-t tartalmaz, így a gyerekeknek rengeteg lehetőségük van a játékra és az állatok párosítására. A játék alkalmazkodik a kicsik korosztályához, így már 2 éves kortól ajánlott. Az állatpuzzle egyébként rendkívül könnyű a tárolás szempontjából, hiszen a doboz kicsi és könnyen magukkal vihető. Így a játék bármikor elérhető azokon a helyeken is, ahol a gyerekek unatkozni szoktak. A Djeco bébiállat puzzle-t számos díjjal jutalmazták, melyek bizonyítják, hogy a termék nem csak szórakoztató, hanem oktató jelleggel is bír. Ha Te is szeretnél egy olyan játékot vásárolni, amely nem csak a szórakozást szolgálja, hanem a gyerekek fejlődését is segíti, akkor válaszd a Djeco bébiállat puzzle-t!

Gyakori kérdések

Ár a Ki a kicsinye – Párosító puzzle – Baby animals – DJ08197 lhaj 3360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Sorozat puzzle - Hasonló termékek: Ki lakik a tojásban – Párosító puzzle – Funny eggs – DJ08193, Alakzatok és állatok – Forma párosító – Shapes & Animals – DJ08256, Mama és kicsinye párosító – Mom and baby – Djeco, Hétköznapi tárgyak – Párosító puzzle – My daily life – DJ08253