Hétköznapi tárgyak – Párosító puzzle – My daily life – DJ08253

3 360 Ft

Cikkszám: 3070900082533 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco párosító játéka ideális választás a kicsiknek, akik szeretnek játszani és tanulni. A 8 darab 3 darabos rejtvény segítségével a gyerekek megismerhetik a mindennapi cselekvésekhez kapcsolódó tárgyakat. A játék nagyon egyszerű, de szórakoztató bevezetést nyújt a párosító játékok világába. A játékot 2-4 gyerek játszhatja, és ajánlott életkori korhatár 3 éves kortól. Ha a gyerekek szeretnének egy játékban eltölteni egy kis időt, akkor ez a párosító játék ideális választás. A játékidő változó, attól függően, hogy milyen gyorsan tudnak párosítani a gyerekek, de általában 10-20 percet vesz igénybe. A Djeco márka ismert a minőségi játékokról, és a párosító játék sem kivétel. A DJ08253 cikkszám alatt ismert játék több díjat is elnyert a játékiparban, így biztos lehet benne, hogy a gyerekének minőségi és tartalmas játékot vásárol. Rendelje meg a Djeco párosító játékot most, és garantáltan nem fogja megbánni! A játék nem csak szórakoztató, hanem a gyerekek fejlődését is elősegíti a párosítások és az észrevétel alapján. Ez a játék tökéletes választás minden szülőnek, aki a gyerekének minőségi és tanulságos játékot szeretne adni.

Gyakori kérdések

Ár a Hétköznapi tárgyak – Párosító puzzle – My daily life – DJ08253 lhaj 3360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Sorozat puzzle - Hasonló termékek: Már számolok – Szám sorozat alkotó – I count – DJ08194, Ki a kicsinye – Párosító puzzle – Baby animals – DJ08197, Alakzatok és állatok – Forma párosító – Shapes & Animals – DJ08256, Ki mit eszik párosító – Dinner’s ready – Djeco