Állatok puzzle – Kétrészes puzzle 20 db – Animals – DJ08147

3 360 Ft

Cikkszám: 3070900081475 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Állatos párosító puzzle 2 éves kortól. Rakd ki a 10 aranyos állatkát, minden állat két darabból áll. Melyik lesz a kedvenced? A puzzle fejleszti a logikai gondolkodást, a finommotorikát, a koncentrációt és próbára teszi a kitartásunkat ezért fontos, hogy korosztálynak megfelelő nehézségű puzzlet válasszunk Az Állatok puzzle egy fantasztikus játék, amelynek segítségével a gyermekek fejleszthetik a logikai gondolkodást, finommotorikát, koncentrációt és kitartást. A puzzle két részből áll, összesen 20 darab állatot lehet kirakni belőle. Az állatokat két darabból kell összeilleszteni, így a gyermekeknek lehetőségük van párosítani a különböző állatokat. Az állatos puzzle ideális választás a 2 éves kortól kezdve. Ez a játék lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy fejlesszék a kézügyességüket, miközben élvezik a játékot. A puzzle kirakása remek időtöltés lehet a kicsiknek, de akár többen is játszhatnak egyszerre. Ezáltal az Állatok puzzle nem csak szórakoztató, de interaktív is. A Djeco márka nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a játékok megfelelőek legyenek a gyermekek korosztályához. Az Állatok puzzle is ennek megfelelően lett kialakítva, hogy a gyermekek számára megfelelő nehézséget jelentsen, és fejlessze a képességeiket. A Djeco márka azért is különleges, mert számos elismerést kapott a játékaiért. Az Állatok puzzle is egy ilyen díjat nyert el. A játék nem csak a gyermekekre, de a szülőkre és a nevelőkre is pozitív hatást gyakorol. A Djeco márka minden terméke gondosan megtervezett, és az állatos puzzle sem kivétel. Az Állatok puzzle, az állatok két részből álló kirakójáték, amely remek szórakozást nyújt a gyermekek számára. A játék segítségével a gyermekek fejleszthetik a logikai gondolkodást, finommotorikát, koncentrációt és kitartást. Az állatos puzzle ideális választás a 2 éves kortól kezdve, és akár többen is játszhatnak egyszerre. A Djeco márka minőségi termékei közé tartozik az állatos puzzle is, így biztos lehet abban, hogy egy remek játékot kap a gyermeke.

Gyakori kérdések

Ár a Állatok puzzle – Kétrészes puzzle 20 db – Animals – DJ08147 lhaj 3360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Sorozat puzzle - Hasonló termékek: Ki a kicsinye – Párosító puzzle – Baby animals – DJ08197, Tollak és szörmék – Lottóház 16 db – Loto Feathers & Fur – DJ08191, Mama és kicsinye párosító – Mom and baby – Djeco, Hétköznapi tárgyak – Párosító puzzle – My daily life – DJ08253