Egérke és barátai – 6 az 1-ben kreatív műhely – The mouse and his friends – DJ09295

9 610 Ft

Cikkszám: 3070900092952 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Az Egérke és barátai – 6 az 1-ben kreatív műhely egy kiváló lehetőség a 18 hónapos vagy annál idősebb gyermekek számára, hogy kifejezhessék kreativitásukat. Egy tartalmas készlet, amely 6 kreatív tevékenységet és mindenféle projektet kínál, beleértve a kollázs-készítést, a színezést, a kaparókártyákat és még sok mást. Ebben a készletben mindent megtalálsz, amire szükséged van, így gyermeked a saját tempójában és kíváncsiságának megfelelően dolgozhat. Az egyes tevékenységek lépésről-lépésre történő útmutatója segíti őket az alkotás során. A készlet tartalmaz egy illusztrált kartát, egy vastag kartonból készült előre kivágott táblát, egy tubus ragasztót, néhány színes ceruzát és még sok más kreatív eszközt. Ezzel a műhellyel órákig eltölthetitek időt együtt, miközben megismeritek és megtapasztaljátok a különböző kreatív technikákat. Készítsétek el saját díszleteiteket, felfedezzétek a színek világát és hozzatok létre gyönyörű műalkotásokat! Ne hagyd ki ezt az izgalmas és tanulságos játékélményt!

Gyakori kérdések

Ár a Egérke és barátai – 6 az 1-ben kreatív műhely – The mouse and his friends – DJ09295 lhaj 9610 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Vizuális, Kreatív - Hasonló termékek: Családi gyüjtögetős kártya -Csináld magad – Creature chic – FSC MIX – DJ07947, Csillogó szélforgó pillangós – Csináld magad – Dancing butterflies Djeco – DJ07995, Szerencsehozó amulett – Csináld magad – Lucky charm Djeco – DJ07980, Kapcsos kiegészítők – Csináld magad – Butterflies Djeco – DJ07981