Fa gyöngyök madárkákkal – Ékszerkészítő – Wooden beads, bird – Djeco

4 560 Ft

Cikkszám: 3070900098091 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A szettben 450 fagyöngy található, melyek kiválasztásával a gyerekek létrehozhatják saját ékszereiket, és ez egy sikerélmény és nagy öröm is lesz számukra! Alkotás közben fejlődik a szem-kéz koordináció, a finommotorika, a kreativitás. 4-8 éves korig. A játék tartalma: 450 fa gyöngy, 6 m rugalmas szál. A Djeco Fa gyöngyök madárkákkal – Ékszerkészítő játék egy fantasztikus lehetőség a kreatív gyerekek számára, hogy kifejlesszék a kézügyességüket és a kreativitásukat. A szettet 4-8 éves korú gyerekeknek ajánljuk, akik szeretnek alkotni és saját ékszereket tervezni. A játék tartalmaz 450 darab fagyöngyöt és hat rugalmas szálat, amelyek segítségével a gyerekek létrehozhatják saját ékszereiket. A szettben található fagyöngyök között különböző madárkák és virágok is vannak, amelyeket a gyerekek beépíthetnek az alkotásukba. Az ékszerek elkészítése során a gyerekek fejlesztik a finommotorikát és a szem-kéz koordinációt is, amelyek nagyon fontosak a fejlődésük szempontjából. A Djeco Fa gyöngyök madárkákkal – Ékszerkészítő játék elnyerte a 2020-as MadeForMums díjat is, amely elismeri azokat a termékeket, amelyek a legjobbak a gyerekek számára. Az ékszerkészítő szett nem csak egy szórakoztató időtöltés, hanem egy olyan lehetőség, amely biztosítja a sikerélményeket és az örömöt a gyerekeknek, miközben kreatív módon fejlesztik a képességeiket. Az ékszerkészítő szett használata egyszerű és könnyen megérthető. A gyerekeknek csak annyit kell tenniük, hogy kiválasztják a fagyöngyöket és összefűzik őket a rugalmas szálon. A szettben található színes fagyöngyök és a különböző madárkák és virágok lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy egyedi ékszereket hozzanak létre, amelyekkel büszkélkedhetnek a barátaiknak és a családjuknak. Összességében a Djeco Fa gyöngyök madárkákkal – Ékszerkészítő szett egy fantasztikus ajándék lehet a kreatív gyerekek számára. A játék nem csak szórakoztató, de hasznos is, hiszen segíti a gyerekek fejlődését és a képességeik kibontakozását. Építsd fel a gyermeked önbizalmát és kreativitását ezzel a fantasztikus ékszerkészítő szettel!

Gyakori kérdések

Ár a Fa gyöngyök madárkákkal – Ékszerkészítő – Wooden beads, bird – Djeco lhaj 4560 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Csajos játékok - Hasonló termékek: Hajpánt készítő készlet – Kretív szett – Precious – Djeco – DJ09837, Fa gyöngyök levelekkel és virágokkal – Ékszerkészítő – Wooden beads, leaves and flowers – Djeco, Cicák gyöngyben – Gyöngyfűző – Kitty cats – Djeco, Karkötő készítő szett – Kretív szett – Tiny beads – Djeco – DJ09838