Fa gyöngyök levelekkel és virágokkal – Ékszerkészítő – Wooden beads, leaves and flowers – Djeco

4 560 Ft

Cikkszám: 3070900098084 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A szettben 450 fagyöngy található, melyek kiválasztásával a gyerekek létrehozhatják saját ékszereiket, és ez egy sikerélmény és nagy öröm is lesz számukra! Alkotás közben fejlődik a szem-kéz koordináció, a finommotorika, a kreativitás. 4-8 éves korig. A játék tartalma: 450 fa gyöngy, 6 m rugalmas szál. A Djeco Fa gyöngyök levelekkel és virágokkal ékszerkészítő szett egy tökéletes játék a kreatív és készségfejlesztő gyerekek számára. Ez a játék biztosítja a sikerélményt és az örömöt a gyermekek számára, amikor saját ékszereiket hozzák létre a csillogó, színes fa gyöngyökkel. A szettben 450 darab fa gyöngy található, amiket a gyerekek kiválasztásával és kombinálásával saját egyedi ékszereket hozhatnak létre. A szett további tartalmaz 6 méter rugalmas szálat, hogy a gyermekek könnyen elkészítsék a karkötőket, nyakláncokat és egyéb ékszereiket. A játék során a gyerekek szem-kéz koordinációja és finommotorikus képességei fejlődnek, és a kreativitásukat is fejleszthetik. A Fa gyöngyök levelekkel és virágokkal ékszerkészítő szettet 4-8 éves korú gyermekeknek ajánljuk. A játék időtartama változó, attól függően, hogy milyen bonyolult ékszereket szeretnének készíteni a gyerekek. Ez egy fantasztikus játék, amely órákra leköti a gyermekek figyelmét, és inspiráló lehet a kreatív gondolkodásuk számára. A Djeco márka minőségi és kreatív játékokat kínál gyerekeknek. A Fa gyöngyök levelekkel és virágokkal ékszerkészítő szettjük egy olyan játék, amely elnyerte a gyermekek és a szülők megbecsülését és dicséretét, mert játék közben készségek fejlődnek és a gyermekek egyedi és szép ékszereket készíthetnek. Ha szeretnél egy kreatív játékot vásárolni, ami fejleszti a gyermekek kézügyességét és ösztönzi a kreativitásukat, akkor a Djeco Fa gyöngyök levelekkel és virágokkal ékszerkészítő szettet neked találták ki. Adj ezt a fantasztikus játékot a gyermekednek, és készülj fel arra, hogy a kész ékszereikkel büszkén fogják mutatni azokat minden barátjuknak és családtagjuknak!

Gyakori kérdések

Ár a Fa gyöngyök levelekkel és virágokkal – Ékszerkészítő – Wooden beads, leaves and flowers – Djeco lhaj 4560 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Csajos játékok - Hasonló termékek: Fa gyöngyök lepkékkel – Ékszerkészítő – Wooden beads, buterflies – Djeco, Fa gyöngyök kis állatokkal – Ékszerkészítő – Wooden beads, Small animals – Djeco, Karkötő készítő szett – Kretív szett – Tiny beads – Djeco – DJ09838, Virágok és szívecskék – ékszerkészítő – Hearts – Djeco – DJ09855