Gurul és borul – Dominós golyópálya 28 db-os – Zig & Go – 28 pcs – Djeco

12 990 Ft

Cikkszám: 3070900056404 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Zig&Go 28 darabos fábol készült építőjáték készlet. Az elemek összeállítása fejleszti a a problémamegoldókészséget es a kritikus gondolkodást. Kombináld és alkosd meg a leghosszabb pályát! 7 éves kortól A Djeco egyik remek terméke a Gurul és borul – Dominós golyópálya 28 db-os – Zig & Go – 28 pcs építőjáték készlet. A játékideje korlátlan és akár egyedül, akár többen is játszható. A játékhoz 28 darab fából készült elem tartozik, amiket össze kell állítani, hogy létrejöjjön a dominószerű golyópálya. Az összes elem csatlakoztatható egymáshoz, így egy hosszú, mozgalmas pályát lehet alkotni. A golyók mozgása meglepő fordulatokat és izgalmas borulásokat eredményez, amelyek garantáltan lekötik a játékosok figyelmét. A játék megépítése fejleszti a problémamegoldó készséget és a kritikus gondolkodást, miközben az alkotási folyamat során lehetőség nyílik a kreativitás kibontakoztatására is. A Gurul és borul – Dominós golyópálya a Djeco egyik elismert terméke, amely számos elismerést kapott az évek során. A játék 7 éves kortól ajánlott, így ideális választás lehet kisebb és nagyobb gyerekeknek is. Ha szeretnél egy izgalmas és fejlesztő játékot beszerezni gyermekednek, akkor a Gurul és borul – Dominós golyópálya 28 db-os – Zig & Go – 28 pcs – Djeco – Zig&Go 28 darabos építőjáték készlet a tökéletes választás. Vásárold meg most a Gekkotoys.hu-n és ajándékozz egy kreatív és izgalmas játékot gyermekednek!

Gyakori kérdések

Ár a Gurul és borul – Dominós golyópálya 28 db-os – Zig & Go – 28 pcs – Djeco lhaj 12990 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Ügyességi társasjátékok - Hasonló termékek: Egyensúlyozó város – Egyensúlyozó játék – Ze Stakaboom – DJ06438, Szivárvány kacsák – Horgászós játék – Rainbow fishing ducks – DJ02115, Halász kacsák – Horgászos játék – Fishing ducks – DJ02114, Szivárvány gimnasztikai torna szalag – Djeco