Ki lakik a tojásban – Párosító puzzle – Funny eggs – DJ08193

3 360 Ft

Cikkszám: 3070900081932 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco márka kínálatában található a szórakoztató és tanulságos 6 darabos párosító puzzle, amely színes állatokat és tojásaikat ábrázolja mozgó részekkel. A játék célja, hogy a gyerekek összeillesztsék a párosító darabokat, majd játszanak velük és történeteket találjanak ki. Ez az egyszerű és szórakoztató játék remek bevezetése lehet a párosító játékok világába. A játék kifejezetten 3 éves kor felett ajánlott, és akár több gyerek is játszhat vele egyszerre, ami kiváló lehetőséget kínál a baráti, családi együttlétekhez. A mozgó alkatrészek segítségével a játék fejleszti a motoros készségeket, valamint a kéz-szem koordinációt is. A Djeco cikkszám: DJ08193, és elnyerte a Parents’ Choice Award díjat, amely a kiváló minőségű, pedagógiai szempontból értékes játékokat díjazza. A játék időtartama attól függ, hogy a gyerekeknek mennyi időbe telik összeilleszteni a puzzle darabokat, azonban garantáltan hosszú órákra leköti majd őket. Ne habozz, szerezd be te is a Djeco 6 darabos párosító puzzle-ját, amely segít a gyerekeknek fejleszteni a motoros készségeiket és képzelőerejüket, miközben remek szórakozást nyújt nekik!

Gyakori kérdések

Ár a Ki lakik a tojásban – Párosító puzzle – Funny eggs – DJ08193 lhaj 3360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Sorozat puzzle - Hasonló termékek: Már számolok – Szám sorozat alkotó – I count – DJ08194, Ki a kicsinye – Párosító puzzle – Baby animals – DJ08197, Ki mit eszik párosító – Dinner’s ready – Djeco, Állatok puzzle – Kétrészes puzzle 20 db – Animals – DJ08147