Mosolygós erdőlakók – Formabeillesztő – Forest'n'co – DJ01119

3 890 Ft

Cikkszám: 3070900011199 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Ismerkedj az erdő állataival ennek a szuper fa formaillesztő kirakónak a segítségével! A Mosolygós erdőlakók Formabeillesztő egy fantasztikus játék a Djeco-tól, amely garantáltan felkelti a gyerekek érdeklődését és segít a finommotorika fejlesztésében. Ez a formaillesztő puzzle egy szuper erdei állatos fa alakban került megalkotásra, amelynek élénk színei és megfelelő mérete az apró kezekhez ideális. Ez a Djeco játék alkalmas arra, hogy a gyerekek megtanulják a színeket és az állatok neveit is. A Mosolygós erdőlakók Formabeillesztő nem csak szórakoztató, de oktató is, így ideális választás a szülőknek, akik szeretnék fejleszteni gyermekük kognitív készségeit. Ez a játék egyedül is játszható, de akár többen is játszhatnak vele, így még élvezetesebbé tehetik a játékot. A Mosolygós erdőlakók Formabeillesztő ajánlott életkor 2 éves kortól, így már kisgyermekkorban elkezdhetik a fejlesztést. A Mosolygós erdőlakók Formabeillesztő elnyerte a 2019-es Év Játéka díjat is, ami bizonyítja, hogy a Djeco termékei kiváló minőséget és szórakozást nyújtanak a gyerekeknek. Összességében a Mosolygós erdőlakók Formabeillesztő egy fantasztikus játék a Djeco-tól, amely szórakoztat és fejleszt egyszerre. Aki szeretné gyermeke fejlesztését a játékos tanulás segítségével megvalósítani, annak ez a játék egy igazán jó választás. Ne habozz, vásárold meg még ma és hagyd, hogy a gyerekek fantáziája szárnyaljon az erdőben! Djeco cikkszám: DJ01119.

Gyakori kérdések

Ár a Mosolygós erdőlakók – Formabeillesztő – Forest'n'co – DJ01119 lhaj 3890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Érzékelés, észlelés - Hasonló termékek: Az istálló lakói – Fa formabeillesztő – Chez Moo – DJ01482, Delicate ballerina – Zenélő ékszerdoboz – Djeco – DJ06085, Macifüles rágóka – Rágóka – BabyChew – Djeco, Elektromos zongora – Electronic Piano – Djeco