Színpompás dzsungel – Kreatív doboz – Flamboyant – Djeco

5 890 Ft

Cikkszám: 3070900095212 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco ragyogó újdonsága a Színpompás dzsungel (Flamboyant). Egy csodálatos kézműves készlet, melyben színes és csillogó flitterekkel tehetik a képeket még gyönyörűbbé, így igazi művésszé válhatnak a kreatívkodni vágyók. Engedd szabadjára a képzelőerőd! Az alkotás pedig műremekként díszeleghet a falon. Az elképesztő képeket Martyna Zoltaszek készítette. A szett fejleszti a fantáziát, a kézügyességet és a finommotorikát. A készlet tartalmaz: 2 illusztrációt, 2 habtáblát, 2 papírkeretet, flittereket és gombostűket, és az útmutatót. A Színpompás dzsungel kreatív doboz a Djeco egyik legújabb terméke, mely tökéletes választás azok számára, akik szeretnék felfedezni a kreativitásukat, és közben szórakozni is. Ez a készlet színes és csillogó flitterekkel teszi az alkotásokat még gyönyörűbbé, így minden művész életre keltheti a fantáziáját. A játékot 6 éves kortól ajánljuk, és akár 4 fő is játszhat vele egyszerre. A játékidő pedig változó, hiszen minden alkotás egyedi és az elkészítésének ideje is változó lehet. A Színpompás dzsungel kreatív dobozban 2 illusztráció, 2 habtábla, 2 papírkeret, flitterek és gombostűk találhatóak, valamint egy útmutató segíti az alkotás folyamatát. A játék fejleszti a kézügyességet, a finommotorikát és a fantáziát, így nem csak szórakoztató, de tanulságos is. Ez a készlet tökéletes ajándék lehet azoknak, akik szeretnek alkotni és egyedi dolgokat létrehozni. A Színpompás dzsungel kreatív doboz segítségével mindenki művész lehetsé, és az alkotások akár a falon is díszelegnek majd. Érdemes kipróbálni, és megtapasztalni a kreatív alkotások varázsát! A Djeco márka neve garancia a minőségre és a kreativitásra, így biztos lehetünk benne, hogy a Színpompás dzsungel kreatív doboz is kiváló minőségű és hasznos játék lesz a gyerekek, de akár a felnőttek számára is. Ha szeretnél egy olyan játékot, amely fejleszti a kreativitást és közben szórakoztató, akkor a Színpompás dzsungel kreatív doboz a tökéletes választás!

Gyakori kérdések

Ár a Színpompás dzsungel – Kreatív doboz – Flamboyant – Djeco lhaj 5890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Képkészítő - Hasonló termékek: Pamacs kép készítő – Képalkotás – Dogs to stroke – Djeco, Óriás állatok – Képalkotás matricákkal – 3 giant animals – DJ09895, Virágzó lányok – Képalkotás karc technikával – The beauties' ball – Djeco, Díszes állatok – Képalkotás rajz sablonnal – Neat but fun – DJ09888