Óriás állatok – Képalkotás matricákkal – 3 giant animals – DJ09895

5 190 Ft

Cikkszám: 3070900098954 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Óriás állatok – Képalkotás matricákkal kollázskészlet egy fantasztikus lehetőséget kínál az alkotásra és a színpompásabbá tételre. Ez a készlet három nagyméretű karakter díszítésére és összeállítására szolgál, amelyek között megtalálható egy medve (50 cm), egy róka (40 cm) és egy madár (28 cm). A füzetben található sablonokat követve könnyedén ragaszthatod le a matricákat az állatok elkészítéséhez. Az elkészült állatokat pedig egyszerűen össze tudod rakni a rögzítők segítségével. Ez a készlet nem csak kreatív szórakozást nyújt, hanem segíti a kézügyesség és a koncentráció fejlesztését is. Ajánlott 3 éves kortól és akár többen is játszhatják egyszerre. A játékidő pedig attól függ, hogy milyen gyorsan tudod összerakni az állatokat. Készítsd el saját óriás állataidat és mutasd meg kreativitásodat a Djeco Óriás állatok – Képalkotás matricákkal kollázskészlet segítségével!

Gyakori kérdések

Ár a Óriás állatok – Képalkotás matricákkal – 3 giant animals – DJ09895 lhaj 5190 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Képkészítő - Hasonló termékek: A mélység titkai – Képalkotás karc technikával – Topsy-turvy – DJ09714, Virágzó lányok – Képalkotás karc technikával – The beauties' ball – Djeco, Díszes állatok – Képalkotás rajz sablonnal – Neat but fun – DJ09888, Élet az éjszakában – Alkotás varrással – Night-time – DJ09437