Élet az éjszakában – Alkotás varrással – Night-time – DJ09437

5 190 Ft

Cikkszám: 3070900094376 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco csodálatos készletet kínál minden kreatív és dekoratív szellemű gyermek számára. Ez a 3 éjszakai témájú lógó dizájn készlet lehetővé teszi, hogy a gyerekek dekoratív és egyedi függőket készítsenek, amelyek felhívják a figyelmet a szobájukban vagy bármely más helyen. _x000D_ _x000D_ A készlet 10 előre lyukasztott kártyát, 5 köteg madzagot, 1 tűt, 1 tűbefűzőt, 9 fa gyöngyöt és egy lépésről lépésre útmutatót tartalmaz, ami nagyon könnyen követhető. A kerek hegyű tű segítségével a gyerekek átfűzhetik a madzagot a kártyán, majd keresztezhetik őket, amíg minden egyes figura testet nem ölt. Az alkotásokat fa gyöngyökkel ellátott függőkkel díszíthetik, amelyek hihetetlenül szépek és egyediek lesznek. _x000D_ _x000D_ Ez a készlet nagyszerű szórakozást nyújt a gyerekeknek, és segíti a finommotoros képességeik fejlődését, valamint a kreativitásuk és a képzelőerejük fejlesztését is. Ez a készlet 6 éves kortól ajánlott és akár 4 gyerek is játszhat vele egyszerre, ami nagyon szórakoztató és interaktív élményt nyújt. A játékidő nagyban függ a gyerekek kreativitásától, de általában 1-2 óra hosszat játszhatnak velük. _x000D_ _x000D_ A Djeco márka a játékiparban számos elismerést és díjat nyert már, és a minőségi játéktermékeik mindig a legmagasabb színvonalon készülnek. Válaszd a Djeco lógó dizájn készletet, hogy a gyerekeknek lehetőséget adj a kreatív és egyedi alkotásra!

Gyakori kérdések

Ár a Élet az éjszakában – Alkotás varrással – Night-time – DJ09437 lhaj 5190 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Képkészítő - Hasonló termékek: Kertben – Alkotás varrással – Garden – DJ09436, Óriás állatok – Képalkotás matricákkal – 3 giant animals – DJ09895, Virágzó lányok – Képalkotás karc technikával – The beauties' ball – Djeco, Színpompás dzsungel – Kreatív doboz – Flamboyant – Djeco