Díszes állatok – Képalkotás rajz sablonnal – Neat but fun – DJ09888

5 190 Ft

Cikkszám: 3070900098886 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Díszes állatok Színező készlet egy kreatív játék, amely segít a gyerekeknek megtanulni a képalkotás alapjait. A készlet lehetővé teszi, hogy a gyermek válasszon egy állatot, majd felhasználva a sablon formákat, díszítse ki az állatokat. A gyereknek csak annyi a dolga, hogy a sablont helyezze úgy, hogy a lyuk alakja megegyezzen a papíron lévővel, majd kiszínezze a lyuk belsejét. Így idővel egy szép és színes állat fog megjelenni a papíron. A színező készlet tartalmaz 8 illusztrált lapot, ami különböző állatokat ábrázol, egy áttetsző sablonvezetőt, amely segíti a helyes sablon elhelyezését, 4 finom hegyű tollat a színezéshez, valamint egy lépésről-lépésre útmutató füzetet, ami segít a gyermeknek a képalkotás folyamatának elsajátításában. A játékot 3 éves kortól ajánljuk, és 1-4 játékos részére alkalmas. A játék időtartama rugalmas, ahogy a gyerek halad a sablonokkal és a képekkel. A Djeco Díszes állatok Színező készlet egy lenyűgöző módja annak, hogy a gyerekek kifejezzék kreativitásukat és fejlesszék a kézügyességüket. Ez a játék nem csak szórakoztató és izgalmas, hanem segít a gyerekeknek képességeik fejlődésében. Vásárold meg most és adj lehetőséget a gyermekednek, hogy kifejezze önmagát a képalkotásban!

Gyakori kérdések

Ár a Díszes állatok – Képalkotás rajz sablonnal – Neat but fun – DJ09888 lhaj 5190 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Képkészítő - Hasonló termékek: Óriás állatok – Képalkotás matricákkal – 3 giant animals – DJ09895, Díszes állatok – Képalkotás rajz sablonnal – Neat but fun – DJ09888, Kertben – Alkotás varrással – Garden – DJ09436, Élet az éjszakában – Alkotás varrással – Night-time – DJ09437