Félből egész állatos dominó – Domino Animo – Puzzle – Djeco

3 360 Ft

Cikkszám: 3070900081659 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Játékos fejlesztés, puzzle a Djeco-tól! A gyerekek nagyon szeretik a puzzleket. Játék közben fejleszti a szem-, kéz koordinációt.Egy különleges dominójáték a Djeco-tól. Óriási a fejetlenség! Szegény állatok.Mindenki a testét keresi. Segíts, hogy megtalálják. Logikai játék 3 éves kortól. Méret: 28 db 10×5 cm A Djeco egy olyan márka, amelynek termékei a legjobb minőséget és kreativitást képviselik. A Félből egész állatos dominó – Domino Animo – Puzzle játékukkal a gyerekek szórakoztató és fejlesztő kalandban lehetnek részesei. Ez a különleges dominójáték a Djeco-tól nemcsak arra szolgál, hogy a gyerekek jól szórakozzanak, hanem fejleszti a szem-, kéz koordinációjukat is. A játék célja, hogy segítsünk az állatoknak megtalálni a testüket. Az állatos dominó elemeket úgy kell összepárosítani, hogy a teljes állat testét megkapjuk. A dominó játékhoz 2-4 játékos szükséges, és 3 éves kortól ajánlott. A játék során a gyerekek megismerkedhetnek az állatokkal, és fejleszthetik a logikai gondolkodásukat. A játék időtartama rövid, és az egész család számára szórakoztató. A Félből egész állatos dominó – Domino Animo – Puzzle játék mérete 28 darab, mindegyik elem 10×5 cm-es, így a dominó elemek könnyen kezelhetőek. A játékot szép, kidolgozott dobozban szállítjuk, így könnyedén tárolható és szállítható. A Djeco márka termékei a világ minden táján elismertek és elnyerték a játékiparban kimagasló díjakat és elismeréseket. A Félből egész állatos dominó – Domino Animo – Puzzle játék is egy ilyen kiváló termék, amely szórakoztató és fejlesztő élményt nyújt a gyerekeknek. Ha szeretnéd, hogy a gyerekek szórakoztató és fejlesztő játékban részesüljenek, akkor a Félből egész állatos dominó – Domino Animo – Puzzle játék a legjobb választás. A Djeco termékei nagyon kreatívak és minőségi alapanyagokból készültek, így garantáltan hosszú ideig szolgálják majd a család szórakozását és fejlesztését. A játék egyszerű és szórakoztató, így minden gyerek szeretni fogja. Vásárold meg most a Djeco Félből egész állatos dominó – Domino Animo – Puzzle játékát, és garantáltan sikerélményekkel telik majd a játék idő.

Gyakori kérdések

Ár a Félből egész állatos dominó – Domino Animo – Puzzle – Djeco lhaj 3360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Szocializáció fejlesztése - Hasonló termékek: Szín lottó – Lottó játék – Loto Colours – Djeco – DJ08128, Állatos pötyi játék – Mosaico Rigolo – Mozaik – Djeco, 4 Évszak természetben – Lottójáték – Lotto 4 seasons – Társasjáték – Djeco, Ki hol él – Lottójáték – Animals lotto – Társasjáték – Djeco