4 Évszak természetben – Lottójáték – Lotto 4 seasons – Társasjáték – Djeco

3 360 Ft

Cikkszám: 3070900081239 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Djeco játék kicsiknek, rakd a megfelelő korongokat az adott táblára és mondd el miért az illik oda.Rakd a megfelelő korongokat az adott táblára és mondd el miért az illik oda. Szókincs és beszédfejlesztő társasjáték 2 éves kortól. Méret: 12×12 cm Djeco: Négy évszak – lottójáték Asszociációs és beszédet segítő játék 2 éves kortól. Kezdjük a játékot azzal, hogy a 4 évszakot (azok jellegzetességeit) ábrázoló táblákat megbeszéljük a játékosokkal. A kerek képecskéket tegyük az asztal közepére lefordítva. Minden játékos válasszon egy évszaktáblát. Az első játékos felfordít egy korongot. Ha a korongon látható ábra az ő évszaktáblájához tartozik, akkor ráhelyezheti azt és új korongot húzhat. Ha a felhúzott korong nem illeszkedik a gyermek választott évszaktáblájára, akkor visszafordítjuk a korongot és a következő játékoson a sor. Akinek az összes képecske először felkerül a táblájára, megnyeri a játékot A Djeco Négy évszak lottójáték egy tökéletes választás kicsiknek, akik szeretnek játszani és közben fejleszteni a szókincsüket és a beszédüket. A játék kiválóan alkalmas arra, hogy a gyerekek megismerjék a 4 évszakot és azok jellegzetességeit. A táblák színes és vidám képeket tartalmaznak, amelyek könnyen felismerhetőek a kicsik számára. Az asszociációs és beszédet segítő játék 2 éves kortól ajánlott, így már kis korban elkezdhetik a kicsik megismerni az évszakokat és azok jellemzőit. A játékmenet nagyon egyszerű, a kicsiknek csak azt kell megfigyelniük, hogy melyik évszaktáblára illik az adott korong és miért. A játék 12×12 cm-es mérete miatt könnyen hordozható és bárhol játszható, akár utazás közben is. A Djeco Négy évszak lottójáték ideális választás azoknak a szülőknek, akik szeretnék fejleszteni a kisgyermekük szókincsét és beszédét, miközben szórakoznak. A Djeco márka termékei között megtalálható a Négy évszak lottójáték, amely már elnyerte a szülők és a gyerekek tetszését. Ne habozz, válaszd a Djeco Négy évszak lottójátékot és fejleszd a kicsik szókincsét és beszédét a játék segítségével.

Gyakori kérdések

Ár a 4 Évszak természetben – Lottójáték – Lotto 4 seasons – Társasjáték – Djeco lhaj 3360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Szocializáció fejlesztése - Hasonló termékek: Kacsa és társai – Óriás mozaik – Mosaico Ducky & Co – DJ08142, Félből egész állatos dominó – Domino Animo – Puzzle – Djeco, Erdei fa lottó játék – Fa párosító – Loto Wood – DJ01615, Ki hol él – Lottójáték – Animals lotto – Társasjáték – Djeco