Állatos pötyi játék – Mosaico Rigolo – Mozaik – Djeco

7 540 Ft

Cikkszám: 3070900081369 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Kreatív mozaikkészlet a Djeco-tól.Készíts gyönyörű képeket, és díszítsd vele a szobádat. Fantázia, kreativitás, kézügyesség, számolás. A készlet tartalma: – 1 darab fa alaplap – 8 kártya, melyeknek alapján kirakhatjuk a különböző mozaikokat – 172 darab mozaik elem A doboz mérete: 21.5 x 21.5 x 5 cm 3 éves kortól Az Állatos pötyi játék – Mosaico Rigolo – Mozaik egy fantasztikus kreatív játék a Djeco-tól. Ez a mozaikkészlet lehetővé teszi, hogy gyönyörű képeket készíts és azokat díszítsd vele a szobádat. A játék alkalmas mind kisgyerekeknek, mind nagyobb korosztályoknak. A készlet 1 darab fa alaplapot tartalmaz, melyre a mozaikokat helyezhetjük. A 8 kártya segítségével, melyeknek alapján kirakhatjuk a különböző mozaikokat, a gyerekek kifejleszthetik a kézügyességüket és számolási készségüket is. A készlet tartalmaz 172 darab mozaik elemet, melyek segítségével a gyerekek szabadon alkothatnak saját képeket is. Az Állatos pötyi játék – Mosaico Rigolo – Mozaik 3 éves kortól ajánlott és a Djeco cikkszáma: DJ08136. A játék időtlen szórakozást nyújt a gyerekeknek, és segíti fejleszteni a kézügyességüket, számolási készségüket és fantáziájukat. A Djeco márka a játékok terén az egyik legjobb választás a gyerekek számára. A minőségi anyagok és a fantasztikus design együttese a Djeco játékainak a jellemzője. Az Állatos pötyi játék – Mosaico Rigolo – Mozaik pedig nem kivétel. Ez a kreatív játék garantáltan örömet okoz a gyerekeknek és elősegíti a kreatív gondolkodásukat. Ha szeretnél egy fantasztikus játékot, amelyet a gyerekek imádni fognak, akkor az Állatos pötyi játék – Mosaico Rigolo – Mozaik biztosan jó választás lesz. Tedd próbára a gyerekek kreativitását és fejleszd a kézügyességüket ezzel a fantasztikus játékkal!

Gyakori kérdések

Ár a Állatos pötyi játék – Mosaico Rigolo – Mozaik – Djeco lhaj 7540 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Szocializáció fejlesztése - Hasonló termékek: Tapintható állatok – Tactilo lotto animals – Társasjáték – Djeco, Erdei fa lottó játék – Fa párosító – Loto Wood – DJ01615, Szín lottó – Lottó játék – Loto Colours – Djeco – DJ08128, Ki hol él – Lottójáték – Animals lotto – Társasjáték – Djeco