Szín lottó – Lottó játék – Loto Colours – Djeco – DJ08128

3 360 Ft

Cikkszám: 3070900081284 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A szórakoztató oktatási élményt nyújtó Lotto Colours játékban a játékosok felváltva fordítják fel a középen lévő kártyákat, és nézik meg, hogy egyeznek-e a táblával. Remek módja annak, hogy megismertessük a memóriajátékot a kicsikkel. Vigyük tovább a játékot azzal, hogy megbeszéljük, milyen képek vannak a kártyákon. Egyszerre legfeljebb 4 játékos játszhat. Tartalom: A kártyalapok a játékban találhatóak: 4 tábla és 16 darab, mindez egy könnyen hordozható kockásdobozban. Tervezte: Edouard Manceau Alkalmas 2+ éves kortól Méretek Doboz 12 x 12 x 12cm A Djeco Szín lottó játék egy nagyszerű módja annak, hogy a gyerekek szórakoztató módon tanuljanak. Az egyszerű, de szórakoztató játék segít a memóriájuk fejlesztésében, miközben megismerkednek a különböző színekkel és formákkal. A játékosok felváltva fordítják fel a középen lévő kártyákat, és megpróbálják megtalálni a táblán azokat a színeket és formákat, amelyek egyeznek velük. A játékot egyszerre legfeljebb 4 játékos játszhatja, így tökéletes választás a baráti összejövetelekre vagy családi játék estékre. A játék nagyon könnyen érthető, így akár a legkisebbek is könnyen játszhatnak vele. A játék tartalma 4 tábla és 16 darab kártya, mindez egy könnyen hordozható kockásdobozban. A játékot Edouard Manceau tervezte, aki az egyszerű, de szórakoztató játékok nagy rajongója. A Djeco Szín lottó játék 2 éves kortól ajánlott és a játékidő változó, attól függően, hogy milyen sokáig játszanak vele a gyerekek. A játék egyszerű és szórakoztató, így a gyerekek órákig játszhatnak vele, miközben észrevétlenül tanulnak. A Djeco márka ismert és elismert a játékok terén, a Szín lottó játék pedig egyike a legnépszerűbb termékeiknek. A játék elnyerte a Parents’ Choice Award aranyérmét, ami azt mutatja, hogy nem csak szórakoztató, de kiváló minőségű is. Ha szeretnél a gyerekeknek egy szórakoztató és tanulságos játékot vásárolni, akkor a Djeco Szín lottó játék a tökéletes választás. A könnyen hordozható kockásdobozban elfér, így akár utazásokhoz is ideális, és garantáltan órákig lekötözi a gyerekeket.

Gyakori kérdések

Ár a Szín lottó – Lottó játék – Loto Colours – Djeco – DJ08128 lhaj 3360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Szocializáció fejlesztése - Hasonló termékek: Félből egész állatos dominó – Domino Animo – Puzzle – Djeco, Ki hol él – Lottójáték – Animals lotto – Társasjáték – Djeco, Erdei fa lottó játék – Fa párosító – Loto Wood – DJ01615, 4 Évszak természetben – Lottójáték – Lotto 4 seasons – Társasjáték – Djeco